Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Schuifpui hordeuren

Met mooi weer zet je ramen en terrasdeuren graag open - en insecten komen binnen. Voor je tuindeuren, schuifpui of balkondeur zijn horren of plissé horren de ideale oplossing om jouw woning vrij van insecten te houden.

Alle horren voor schuifpuien worden op maat gemaakt. Kies de kleur van het deurhor frame en het type gaas. Er is zelfs pollenwerend gaas! Zo geniet je ondanks hooikoorts van frisse lucht, het mooie weer én een insectenvrij huis!

Welke horren zijn het beste voor jouw schuifpui?

Voor schuifpuien kan je in principe kiezen uit twee types hordeuren. Een inzet hordeur, met een frame. Of een plissé hordeur voor schuifpuien, die vouwt zich op aan de zijkant en is minder zichtbaar. Kies uit verschillende kleuren hordeuren, van wit tot zwart, de tint die goed bij jouw schuifpui past.

Bij Thuisin kan je horren op maat kopen voor grote deuropeningen, je balkondeur of terrasdeur. Ook wat het gaas voor je schuivende hordeur betreft heb je verschillende opties, lees verder en stel de ideale hordeur voor jouw schuifpui in gedachten alvast samen!

 

Welke horren zijn het beste voor jouw schuifpui?

Voor schuifpuien kan je in principe kiezen uit twee types hordeuren. Een inzet hordeur, die heeft een frame. Of een plissé hordeur voor schuifpuien, die vouwt zich op aan de zijkant en is minder zichtbaar. Kies uit verschillende kleuren hordeuren, van wit tot zwart, de tint die goed bij jouw schuifpui past. Bij Thuisin kan je horren op maat kopen voor grote deuropeningen, je balkondeur of terrasdeur. Ook wat het gaas voor je hordeur betreft heb je verschillende opties, lees verder en stel de ideale hordeur voor jouw schuifpui in gedachten alvast samen!

Welke soorten hordeuren zijn er voor je schuifpui?

Er zijn deurhorren voor je schuifpui die bestaan uit een frame. Het frame van de horren zit aan de buitenkant of binnenkant van je schuifpui, afhankelijk van de situatie. Het frame loopt op rails en is makkelijk te plaatsen, dit mag je gerust aan de vakmannen van Thuisin overlaten, en het inmeten van jouw schuivende hordeur trouwens ook.

Wil je de hordeur zo min mogelijk zien? Kies dan een plissé hordeur voor je schuifpui, want die vouwt zich op en zit aan de zijkant van de deuropening. Voordeel is dat je volop van het uitzicht van je grote schuifpui geniet wanneer je jouw horren niet nodig hebt.

Hordeur op maat voor schuifpui

Elke hordeur wordt voor jou op maat gemaakt. Moet het frame 2,00 m breed zijn, of 3,00 m hoog? Dat kan, en een plissé hordeur voor je schuifpui kan als dubbele deur zelfs tot 2,60 m breed geleverd worden, bijvoorbeeld de plissé hordeur Allure van Luxaflex®. Naast de exacte maat kan je ook de kleur frame kiezen. Zo is het frame van je horren of plissé hordeur in elke RAL-kleur leverbaar, passend bij de kleur van je schuifpui.

Hoe werkt een hordeur bij je schuifpui?

Heb je een grote schuifpui of een balkondeur en wil je van frisse lucht genieten zonder dat vliegen, muggen en insecten je kamer stiekem overnemen? Dan zijn horren de perfecte insectenwering. Ook om na een mooie dag ongestoord en zonder muggenbeet van je nachtrust te genieten. Het frame van de hordeur loopt op rails.

Het vlakke gaas van je horren is zo verfijnd, dat je het amper ziet en lekker door je schuifpui naar buiten kijkt. Er zijn hordeuren die op een bepaald punt stoppen en hordeuren die op elke positie stoppen, afhankelijk van jouw keuze. Wanneer je de horren in het naseizoen niet meer nodig hebt kan je voor een uitneembare hordeur kiezen, dan heb je ongehinderd zicht naar buiten.

Hordeur plaatsen bij schuifpui

Het inmeten van je hordeur op maat mag je gerust aan onze vakmannen overlaten. En wij plaatsen ook graag de hordeur bij jou schuifpui. Wij hebben A-merk horren in ons assortiment van onder andere Luxaflex® en Unilux®. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw schuifpui en horren?

Wil je graag afstemmen welke kleur en welk type gaas je het beste kan kiezen voor je hordeur? Kom dan voor advies naar de winkel in de buurt of maak een afspraak! Op naar jouw mugloze zomer vol frisse lucht en open deuren.

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Veelgestelde vragen Schuifpui hordeuren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging