Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Draaideurkast

Een draaideurkast een een kast op maat met deuren. Achter deze deuren kan je van alles kwijt. Van kleding tot kantoorartikelen, van kinderspeelgoed tot servies.

Draaideurkasten op maat

Met een draaideurkast op maat profiteer je optimaal van de beschikbare ruimte en heb je iets wat volledig is gemaakt naar eigen wens. Zowel interieur als exterieur zijn volledig aanpasbaar. Voor iedere ruimte en voor iedere portemonnee; met een draaideurkast van Thuisin zit je goed.

 

Met een draaideurkast op maat berg je spullen niet zomaar op achter een deur, maar heb je iets wat naast nuttig en functioneel er ook fraai uitziet. Want frame, deuren en de uitvoering daarvan kunnen precies worden gemaakt naar je eigen smaak. Standaardkasten zijn er genoeg, maar een kast die precies op maat voor jou wordt gemaakt, waar vind je die? Met precies de deuren die jij wenst? Juist, bij de Thuisin-specialist!

Plaats van de kast

Een draaideurkast van Thuisin kan in principe overal worden geplaatst: van zolder tot garage en van slaapkamer tot studeerkamer. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer en de kast ‘past zich daarbij aan’, zo zou je dat het best kunnen omschrijven. Want het schuine dak op zolder leidt tot een andere kast dan die in de studeerkamer.

Interieur

Ook het interieur kan verschillen. Alleen legplanken? Ook hangruimte nodig? Misschien wat interne lades nodig of verlichting? Het kan allemaal met een Thuisin draaideurkast.

Draaideurkast allure thuisin

Deuren

Belangrijk zijn natuurlijk de deuren. Deze zijn leverbaar tot een maximale hoogte van 350 cm en een maximale breedte van 150 cm. (Bij een hoogte boven de 280 cm, komt een vlakverdeling, de platen namelijk zijn 278 cm hoog). Draaideuren zijn leverbaar tot een maximale breedte van 60 cm en een maximale hoogte van 278 cm hoog. Daartussen zitten heel veel variaties want het is allemaal maatwerk, dus op de cm – zelfs tot op de mm – nauwkeurig.

Draairichting deuren

Een grote kastruimte afsluiten met een grote deur is mooi, maar misschien zijn twee aparte deuren handiger. Moet de deur naar links of naar rechts draaien? Of allebei naar dezelfde kant? Het lijken kleinigheden, maar kunnen in de praktijk zeer belangrijk zijn. Daarom komt de Thuisin specialist vantevoren ter plekke alles inmeten en kan hij gericht advies geven.

Veelgestelde vragen Draaideurkast

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging