Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Draaideurkast

Een draaideurkast een een kast op maat met deuren. Achter deze deuren kan je van alles kwijt. Van kleding tot kantoorartikelen, van kinderspeelgoed tot servies.

Draaideurkasten op maat

Met een draaideurkast op maat profiteer je optimaal van de beschikbare ruimte en heb je iets wat volledig is gemaakt naar eigen wens. Zowel interieur als exterieur zijn volledig aanpasbaar. Voor iedere ruimte en voor iedere portemonnee; met een draaideurkast van Thuisin zit je goed.

 

Met een draaideurkast op maat berg je spullen niet zomaar op achter een deur, maar heb je iets wat naast nuttig en functioneel er ook fraai uitziet. Want frame, deuren en de uitvoering daarvan kunnen precies worden gemaakt naar je eigen smaak. Standaardkasten zijn er genoeg, maar een kast die precies op maat voor jou wordt gemaakt, waar vind je die? Met precies de deuren die jij wenst? Juist, bij de Thuisin-specialist!

Plaats van de kast

Een draaideurkast van Thuisin kan in principe overal worden geplaatst: van zolder tot garage en van slaapkamer tot studeerkamer. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer en de kast ‘past zich daarbij aan’, zo zou je dat het best kunnen omschrijven. Want het schuine dak op zolder leidt tot een andere kast dan die in de studeerkamer.

Interieur

Ook het interieur kan verschillen. Alleen legplanken? Ook hangruimte nodig? Misschien wat interne lades nodig of verlichting? Het kan allemaal met een Thuisin draaideurkast.

Draaideurkast allure thuisin

Deuren

Belangrijk zijn natuurlijk de deuren. Deze zijn leverbaar tot een maximale hoogte van 350 cm en een maximale breedte van 150 cm. (Bij een hoogte boven de 280 cm, komt een vlakverdeling, de platen namelijk zijn 278 cm hoog). Draaideuren zijn leverbaar tot een maximale breedte van 60 cm en een maximale hoogte van 278 cm hoog. Daartussen zitten heel veel variaties want het is allemaal maatwerk, dus op de cm – zelfs tot op de mm – nauwkeurig.

Draairichting deuren

Een grote kastruimte afsluiten met een grote deur is mooi, maar misschien zijn twee aparte deuren handiger. Moet de deur naar links of naar rechts draaien? Of allebei naar dezelfde kant? Het lijken kleinigheden, maar kunnen in de praktijk zeer belangrijk zijn. Daarom komt de Thuisin specialist vantevoren ter plekke alles inmeten en kan hij gericht advies geven.

Veelgestelde vragen Draaideurkast

Aanzicht deuren

Waarom altijd kiezen voor wit als standaardkleur? Het is een maatwerk draaideurkast en daarbij hoort ook maatwerk wat betreft de kleur. Thuisin biedt liefst 60 verschillende houtdecoren en een aantal kleuren waaruit gekozen kan worden. Graag ook glas erin? Dat kan. Een combinatie van een unikleur en een houtdecor? Zelfs dat is mogelijk. Uiteraard kunnen de deuren ook voorzien worden van een spiegel. Voor een garage misschien niet handig, maar in een slaapkamer ideaal.

Vorm van de deuren

Een deur heeft altijd een vaste vorm. Dat geldt niet voor de draaideurkasten van Thuisin want wat doe je met een bijvoorbeeld een schuine ruimte onder het dak? Daarvoor leveren wij deuren die meelopen met de ruimte, dus kan die deur schuin aflopen. Zo wordt de ruimte optimaal benut en is het ook esthetisch een fraaie oplossing.

Kwaliteit

De draaideurkasten op maat worden in Nederland geproduceerd en zijn van gegarandeerde kwaliteit. Tevens betekent het dat de levertijd relatief kort is. Ook handig: wil je later een andere deur dan is dat makkelijk te realiseren. De maten zijn bekend, dus een nieuw front kan relatief snel worden geproduceerd. Uiteraard zit er garantie op de deursystemen. De Thuisin specialist geeft graag de details.

Meting en montage

Een maatwerk draaideurkast is werk voor specialisten. Daarom wordt iedere kast ter plekke ingemeten. Ook voor de montage hebben wij monteurs in dienst die zorgen voor een professionele plaatsing.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8,5 op basis van 889 beoordelingen van klanten.

Jouw woning tot in de puntjes verzorgd

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging