Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Kledingkast op maat

Je kledingkast op maat van Thuisin is fraai van buiten en met een indeling geheel naar eigen behoefte(n).

Samen met onze adviseur stel jij jouw kledingkast zelf samen. Legplanken, hangplek, schuifdeuren of spiegeldeuren? Alles is mogelijk. Zo passen buiten- en binnenkant van je kast op maat precies bij jou.

Ga snel naar...

Offerte Inspiratie

Wil jij ook eindelijk jouw IDEALE kledingkast?

Je herkent het vast wel: je wil graag dat je kleding netjes opgeborgen in de kledingkast ligt. Dan stel je in de ochtend gemakkelijk een leuke outfit samen.

Niets is vervelender dan wanneer je iets niet terug kan vinden omdat het weggestopt is geraakt. Je bent onnodig tijd kwijt met zoeken van je favoriete broek of shirt. Òf het ontbreekt aan verlichting, waardoor jouw kast een donker hol lijkt.

Eindeloos zoeken naar je ideale outfit in het duister werkt niet. Tijd voor een nieuwe kledingkast! De meest overzichtelijke en mooiste die je ooit hebt gehad. Samen met ons gaan we van deze droom werkelijkheid maken.

Een kledingkast op maat, helemaal naar jouw wensen.

Ga direct naar:
 

Jouw kledingkast op maat samenstellen, hoe werkt dat?

Stel jezelf de vraag wat je belangrijk vindt voor je ideale kledingkast. Of misschien nog wel makkelijker gevraagd: wat wil je juist niet meer?! Herken jij je ook in de volgende veel genoemde minpunten van kledingkasten?

 • Standaard kledingkasten voldoen maar zelden aan je eisen
 • Kledingkasten zijn te hoog, te laag, te smal
 • Je kledingkast heeft een onpraktische indeling
 • Er is onvoldoende hangplek in de kast
 • Je mist voldoende legplanken, er heerst één grote chaos
 • De indeling is naar wens maar de kast is er niet in de gewenste kleur

Iedereen herkent zichzelf in een of meerdere van de bovengenoemde punten. Om er definitief van af te komen is een maatwerk kledingkast de ideale oplossing omdat je dan alle onderdelen van jouw kast zelf kiest, combineert en tot een perfect geheel samenvoegt.

Jouw kledingkast OP MAAT GEMAAKT

Met een kledingkast op maat kun je precies een kast samenstellen zoals je die wilt hebben. Van een simpele schuifdeurkast tot een kast met draaideuren of praktische spiegeldeuren, het is maar net wat jij wilt. Of kies je voor alleen een kastinterieur zonder deuren? Dan noem je het eigenlijk niet kledingkast op maat maar inloopkast, ook een fijne oplossing voor een geordende garderobe.

Ook voor een kledingkast onder een schuin dak of in een afwijkende hoek bieden wij je graag maatwerk oplossingen. Dan zijn kieren of onbenutte hoekjes in je kamer verleden tijd.

Een kastindeling helemaal afgestemd op jouw behoeftes

Hoe ziet jouw ideale kledingkast eruit? Hij is natuurlijk mooi van buiten en praktisch ingedeeld van binnen. Met de perfecte indeling creëer je heel veel opbergruimte en laat je geen centimeter onbenut.

Door een zeer ruime keuze aan houtdecors, diverse kleuren voor het kastinterieur en verschillende glasdessins is het makkelijk om jouw passende kledingkast samen te stellen.

Jouw kledingkast op maat als eyecatcher

Een ruime kast heeft veel invloed op de sfeer in jouw kamer omdat hij een groot gedeelte van een wand in beslag neemt. Dat is natuurlijk de bedoeling en helemaal niet erg, want achter de deuren is alles netjes opgeborgen. Maar met een bepalend meubelstuk kan je ook juist lekker spelen. Hoe?

Koop een kledingkast op maat met spiegeldeuren. Spiegels geven elke kamer meer diepte. Zo ontstaat automatisch een ruimtelijk effect. En voor jezelf zijn spiegeldeuren super praktisch. Tijdens het passen van je outfit kan je jezelf van kop tot teen bekijken en weet je meteen of dit jouw outfit voor vandaag is.

Stel jouw individuele kastinterieur samen

Eerlijk gezegd worden wij van het standaard kastinterieur niet heel blij. Dan hebben wij het over kledingkasten die voorzien zijn van een roede en één of twee legplanken. Niet erg overzichtelijk, dus er komen bakjes of mandjes van past om orde te scheppen, herken je het?

Maar ook hier ben je met een kledingkast op maat voor altijd van af. Want je kiest niet alleen de ideale buitenkant, ook het meest geschikte kastinterieur bepaal je helemaal zelf. Denk aan opties als:

 • extra legplanken
 • extra roedes
 • ladeblokken
 • vakverdelers
 • uittrekbare kledingliften

Er zijn talloze mogelijkheden voor jouw kastinterieur. Ook kun je denken aan ingebouwde verlichting, aparte rekken voor schoenen en dassen. De keuze is reuze.

Functionaliteit maatwerk kledingkast

Waar begin je? Maak een wensenlijstje. Welke accessoires wil je graag in de kledingkast opgenomen hebben? Zo kan je eenvoudiger keuzes maken.

Naast het kastinterieur zijn de deuren een belangrijke factor. Ze hebben veel effect op de sfeer in de kamer. Wil je de ruimte in je kamer optimaal benutten? Dan zijn schuifdeuren praktisch. Draaideuren hebben als voordeel dat er geen overlap van deurdelen is.

De Thuisin specialist komt graag vooraf op locatie gericht advies geven en alles inmeten.

Inspiratie kledingkast op maat

Veelgestelde vragen Kledingkast op maat

 • Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging