Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

2-in-1 model

Kies voor verduisterende en lichtdoorlatende stoffen in één systeem en schuif het 'lipje' voor de afwisseling.

2 in 1 model raamdecoratie bij Thuisin, hoe werkt dat?

Je hebt je keuze gemaakt, je wilt graag duettes, plissés of horizontale jaloezieën, maar je wilt ook graag het 2 in 1 model. Nou, dat kan!

Naast dat het 2 in 1 model privacy biedt, creëer je ook meer licht zonder al teveel inkijk. Wist je dat de 2 in 1 modellen ook nog eens in allerlei dessins en kleuren verkrijgbaar zijn? Zo is er voor iedereen wel iets moois te vinden. Van bont tot rustig en van licht tot donker.

Wil je dit graag eerst in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in een Thuisin winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren en adviseren.

 

2 kleuren of patronen in 1

Raamdecoratie kan je al in verschillende vormen en soorten krijgen. Soms is dat alleen niet voldoende. Je wilt van één soort raamdecoratie ook variatie. Dat kan met de 2-in-1 modellen van onze duettesplissés en bij sommige horizontale jaloezieën.

Onder andere Luxaflex® heeft dit model raamdecoratie bedacht. Qua bediening kan je kiezen als het gaat om het 2-in-1 model. Met een koord of ketting, of met het  Literise® systeem. Daarmee bedien je je raamdecoratie met 1 vinger.

Luxaflex 2-1 model - Duettes isolerende raamdecoratie - koel in huis  Luxaflex 2-1 model

Privacy

De voornaamste reden om te kiezen voor een 2-in-1 model is privacy, met daarbij toch het voordeel van zoveel mogelijk licht. Het onderste gedeelte van de raamdecoratie is hierbij donkerder dan de bovenkant. Je kan zelf spelen met de hoogte van het donkere en het lichte gedeelte.

Luxaflex 2-1 model  Luxaflex 2-1 model

Extra licht

Naast een donkere onderkant, kan je ook kiezen voor een lichte onderkant met een donkere bovenkant. Zo krijg je meer licht van onder, zonder al te veel inkijk in je woning.

Patronen

De 2-in-1 modellen raamdecoratie heb je in verschillende kleuren of patronen. Ook kan je bij de duettes kiezen voor extra isolatie materiaal aan de onderkant.

Luxaflex 2-1 model  Luxaflex Thuisin Briedé Den Haag

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging