Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Binnenzonwering

Heb je een woning die je tijdens periodes met warm weer wilt beschermen tegen zon en warmte? Wanneer buitenzonwering geen optie is heb je met binnenzonwering volop mogelijkheden.

Wat is de beste zonwering voor de binnenkant van je raam, tuindeur of schuifpui? Welke binnenzonwering is effectief en ook mooi om te zien? Hier lees je handige tips om makkelijk jouw ideale zonwering voor in huis te kiezen.

Binnenzonwering voor ramen en deuren

Zonwering is een belangrijk onderdeel van wonen en draagt een steentje bij aan een aangename temperatuur in huis. Met binnenzonwering voorkom je dat de kamers zich opwarmen wanneer het mooi weer is.

Bespaar energie met binnenzowering

En dat op een duurzame manier! Want je airco verbruikt energie, een isolerend rolgordijn verkoelt je woning vanzelf. Naast rolgordijnen is er veel meer raamdecoratie, ook op maat, die een zonwerend of zelfs isolerend effect heeft.

Zonwerende raamdecoratie voor elke woonstijl

Van plissés tot shutters en van screens tot elektrische Luxaflex®, de keuze aan binnenzonwering is groot. Wij helpen je graag bij het kiezen van stijlvolle zonwering, het inmeten en monteren.

 

Binnenzonwering op maat

Wat is belangrijk wanneer je zon en warmte buiten wilt houden? Dat je binnenzonwering precies aansluit op het raam. Want juist het glas wordt warm wanneer er constant de zon op staat. Wij kunnen elke zonwering oftewel zonwerende raambekleding op maat maken. Je weet zeker dat je zonwering voor binnen perfect aansluit en effectief is omdat wij ook het inmeten en monteren voor je kunnen uitvoeren.

Is binnenzonwering verduisterend?

Ja, er zijn verduisterende rolgordijnen waarmee je daglicht en zon weert, ideaal voor je slapkamer. Zonwerende rolgordijnen zijn ook nog eens isolerend, hierdoor bespaar je energie. Helemaal wanneer je voor elektrische rolgordijnen kiest. Via de verbinding tussen de PowerView® Automation® en een app op je smartphone doe je vanuit waar je bent je rolgordijnen dicht wanneer de zon flink schijnt. Bovendien handig wanneer je stressvrij op vakantie wilt gaan.

En er is meer verduisterende binnenzonwering zoals duettes met hun elegante uitstraling. Ook duettes zijn me verduisterend doek in diverse kleuren verkrijgbaar. Dankzij de holle ruimtes van dit duo gordijn wordt de warmte tegengehouden en blijft de kamertemperatuur aangenaam.

Zoek je binnenzonwering met een stoere of moderne uitstraling? Dan zijn aluminium jaloezieën een fantastische keuze, verkrijgbaar in vele kleuren, van pasteltinten tot zwarte jaloezieën. Of wat dacht je van tweekleurige lamellen? En welke breedte lamellen kies jij? Deze binnenzonwering kan je ook elektrisch bedienen met de PowerView® Automation® om elk moment op de weersomstandigheden in te spelen en de temperatuur in huis aangenaam te houden.

Hoe werkt binnenzonwering zonder boren?

Heb je kunststof kozijnen of aluminium frames? Dan wil je er geen gaten in boren. Binnenzonwering kan je zonder gaten te boren aanbrengen wanneer je voor een magneetframe kiest. Dit magnetisch frame wordt op het kozijn geplaatst en sluit heel goed aan. Hierdoor zijn duettes en plissés de ideale binnenzonwering voor draai-kiepramen, of terrasdeuren. Door de exact aansluitende binnenzonwering blijven warmte en zon buiten en binnen zit je raamdecoratie niet in de weg.

Binnenzonwering versus buitenzonwering

Een groot voordeel van buitenzonwering als screens of rolluiken is dat ze het zonlicht uitstekend buiten houden. De zon komt niet op het raam terecht en je glazen ruit warmt niet op. Het nadeel is, dat niet elk raam of elke muur geschikt is om buitenzonwering aan te brengen. Denk aan een dakraam of een raam op een hogere verdieping, hier is zonwering buiten aanbrengen een echte uitdaging.

Of huur je een woning of appartement? Dan is het aan te raden om eerst te informeren of je buitenzonering zomaar mag laten monteren. Want buitenzonwering is erg bepalend voor de uitstraling van een gebouw of woning. Voor al deze gevallen is binnenzonwering de perfecte oplossing.

Je kiest een mooie zonwering voor binnen, die precies past bij jouw woonstijl. En afhankelijk van je keuze sluit ook jouw binnenzonwering op maat exact aan op je raam. Heb je vragen over binnenzonwering? Of wil je graag weten wat de mogelijkheden voor zonwering binnen in jouw woning zijn? Kom naar de winkel in de buurt of maak een afspraak, wij adviseren en inspireren je graag in onze showroom.

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging