Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

Powerview / Elektrische bediening

Elektrische bediening voor je raamdecoratie. Ideaal van een afstand, of stel het van te voren in.

Gemakkelijk vanaf de bank je raamdecoratie bedienen.

Luxaflex® PowerView® Motorisation is dé gadget voor het gemak van de mens. Je stelt namelijk je elektrische raamdecoratie in zoals jij dat wilt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je kiest vooraf welke scenes je ingesteld wilt hebben en kan zo op de bank blijven liggen terwijl je rolgordijn of duette naar beneden gaat. Deze elektrische raamdecoratie is te bedienen met de Pebble® afstandsbediening of gewoon via je tablet of smartphone. Super handig.

Met één druk op de knop kies jij of je je raamdecoratie open, dicht, of deels open hebt. Of dat nou in de slaapkamer of woonkamer is. Allemaal tegelijk? Geen probleem. Liever slechts 1 bedienen? Ook dat is mogelijk.

Luxaflex® PowerView® is ook heel praktisch voor hoge ramen waar je niet bij kan in je serre of glazen dak bijvoorbeeld. Dan hoef je tenminste niet op een ladder te staan om je raamdecoratie dicht te doen, maar gewoon op het knopje te drukken.

 

Slimme raamdecoratie

Naast dat deze raamdecoratie natuurlijk hartstikke mooi is, is het ook nog eens heel ‘slim. Het draadloze en innovatieve systeem van Luxaflex® kun je namelijk volledig vooraf instellen. Echt, als je ‘s ochtends opstaat en ‘s avonds weer naar bed gaat, alles gaat vanzelf! Je raamdecoratie kan zelfs laten blijken dat je thuis bent, terwijl je op vakantie bent! Extra veilig dus.

Bij Thuisin is de Luxaflex PowerView® onder andere geschikt voor plissés, duettes, multishades, rolgordijnen en horizontale jaloezieën.

Luxaflex PowerView® positieve eigenschappen

  • Aangedreven door een batterij
  • Flexibele programmering
  • Kindvriendelijk
  • Nauwkeurige bediening
  • Energiezuinig

Wil je hier graag meer informatie over? Kom dan naar één van onze Thuisin winkels bij jou in de buurt.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging