Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.

Powerview / Elektrische bediening

Elektrische bediening voor je raamdecoratie. Ideaal van een afstand, of stel het van te voren in.

Gemak vanaf de bank

Luxaflex speelt goed in op het gemak van de mens met de Luxaflex PowerView® Motorisation. Met de PowerView® stel je eenvoudig met de Pebble® Afstandsbediening je raamdecoratie in op de gewenste positie. Ook kan je je raamdecoratie vooraf programmeren en bedienen met de PowerView® App vanaf je smartphone of tablet.

Met één druk op de knop bepaal je de lichtinval in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Van één enkel raam tot het hele huis. Niet alleen is het Luxaflex PowerView® systeem handig vanaf de bank, ook voor ramen die te hoog zitten zoals een schuin dakraam, of bij een serre of glazen dak.

 

Slimme raamdecoratie

De mooiste raamdecoratie is nu ook de slimste. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf instelbaar. Vanaf het moment dat je uit bed komt, tot je weer naar bed gaat. Ook op de momenten dat je niet in huis bent, zoals met vakanties. Daarvoor bestaat de RemoteConnect, die biedt de mogelijkheid vanaf elke plaats in de wereld je raamdecoratie te bedienen met je persoonlijke account in de PowerView® App.

Luxaflex PowerView® is geschikt voor de collectie raamdecoratie van Luxaflex, zoals plissés, duettes, multishades, horizontale jaloezieën en rolgordijnen.

Voordelen Luxaflex PowerView®

  • Batterij aangedreven
  • Flexibele programmering
  • Kindvriendelijk
  • Nauwkeurige bediening
  • Energiezuinig

Kom bij ons in de winkel langs voor meer informatie over Luxaflex PowerView®.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging