Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1980 beoordelingen van klanten.

LiteRise

Bij het LiteRise systeem zit een ‘handvat’ aan je raamdecoratie, waarmee je het geheel met een lichte beweging omhoog laat gaan.

LiteRise® bij je Thuisin raamdecoratie, wat is het?

De naam zegt het al, een ‘LiteRise’. Dit betekent dat je je raamdecoratie ‘licht kan rijzen’. Oftewel, het optrekken en naar beneden halen is echt super eenvoudig. Je kan het met 1 vinger bedienen, bijna niet te geloven he!

LiteRise® is officieel van Luxaflex® en verkrijgbaar voor onder andere plisses, duettes en zelfs jaloezieën.

Lees rustig verder over het LiteRise® systeem. Wil je dit graag met eigen ogen komen bekijken? Je bent van harte welkom in één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt voor advies en inspiratie.

 

Je raamdecoratie bedienen met 1 vinger met Literise®

Onder andere Luxaflex® heeft een bediening voor raamdecoratie ontworpen voor extra gemak. Met Literise® (officieel van Luxaflex®) bedien je je raamdecoratie met 1 vinger. Door het ‘lipje’ aan de onderkant en bovenkant van je raamdecoratie duw of druk je je raamdecoratie omhoog of omlaag. Zo heb je geen last meer van koorden of kettingen.

LiteRise Luxaflex deur   

Met deze oplossing is het stukken makkelijk te bepalen hoe je je raamdecoratie voor je ramen wilt hebben hangen. Met Literise®, vrij vertaald ‘licht omhoog’, hoe je geen kracht te zetten om je raamdecoratie te bedienen. Het gaat praktisch vanzelf.

Het koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de jaloezie met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Je jaloezieën blijven in de positie waar je ze loslaat.

Luxaflex lipje LiteRise  Kindveiligheid Luxaflex - Thuisin

Luxaflex Literise® is geschikt voor de collectie raamdecoratie van Luxaflex®, zoals plissésduetteshorizontale jaloezieën en rolgordijnen. Vraag naar de mogelijkheden voor andere merken raamdecoratie.

Kom bij ons in de winkel langs voor meer informatie over Literise®.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging