Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Luxaflex® Duette® Shades

Luxaflex® Duette® Shades zijn erg populair. Met duettes creëer je makkelijk de perfecte lichtinval omdat je makkelijk de stand van deze raamdecoratie bepaalt. Je kan er zelfs voor kiezen om ze via een app op je smartphone te bedienen.

Kies uit verschillende transparanties, kleuren, stoffen en dessins. Luxaflex® Duette® Shades kan je zonder boren monteren, handig voor deuren of kantelende ramen!

Wat zijn de kenmerken van Luxaflex® Duette® Shades?

In tegenstelling tot plissé gordijnen hebben duettes een honingraat structuur. Waar een plissé van enkelvoudige stof is zijn Luxaflex® Duette® Shades net twee plissé die tegen elkaar aan zitten. Daarom worden ze ook wel eens dupli gordijnen genoemd.

De holle tunneltjes tussen die twee stoffen hebben de vorm van een zeskant, net als de honingraat in de bijenkorf. Die extra tussenlaag heeft een isolerende werking en dat is mooi meegenomen, want door betere isolatie heb je een lager energieverbruik.

 

Bediening Luxaflex® Duette® Shades

Bij Duette® Shades zit het koord tussen de stoffen verwerkt. Hierdoor hebben de dupli gordijnen een stijlvolle en rustige uitstraling. Luxaflex® Duette® Shades zijn verkrijgbaar met een oprolbaar koord. Het SmartCord trekt zich in waardoor je nooit met een lang koord zit. Fijn, zeker als er kinderen in huis zijn.

Wil je helemaal geen koord? Dat kan, het systeem heet LiteRise, je trekt de duette met je hand naar beneden of schuift hem omhoog. Dit is erg handig voor ramen die kantelen zoals dakramen en draai-kiep ramen.

Smart home met elektrische Luxaflex® Duette® Shades

Wil je nog meer comfort dan kies je voor elektrisch bedienbare Duette® Shades. Dankzij de PowerView® Automation bepaal je via een app op je smartphone de stand van je raamdecoratie. Of je stuurt jouw duettes via spraakbediening aan, dit kan wanneer je duettes gekoppeld zijn aan een smart home systeem als Google Home, Alexa of Apple Home.

Zijn Duette® Shades met top-down bottom-up functie leverbaar?

Wanneer jij je duettes opent dan vouwt de stof zich op, zigzaggend van beneden naar boven. Dat is de klassieke versie. Je kan Luxaflex® Duette® Shades optioneel ook met top-down bottom-up functie verkrijgen. Dan opent je dupli gordijn niet alleen van beneden naar boven maar ook van boven naar beneden. Het voordeel is, dat je van extra lichtinval via de bovenkant van het raam geniet. Uitkijk zonder inkijk? Laat je de duettes in het midden van het raam staan. Zo beperk je de directe inkijk en geniet je toch volop van daglicht en sfeer.

Welke voordelen hebben Luxaflex® Duette® Shades?

De duettes van Luxaflex® zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Je kan tevens kiezen uit diverse stoffen en transparanties. En voor de liefhebbers van raamdecoratie met een print zijn Duette® Shades met eigentijdse patronen te koop. Bovendien profiteer je naast alle keuzemogelijkheden ook van deze voordelen:

 • Duette® Shades zijn geluiddempend, fijn in je woonkamer
 • Duette® Shades werken isolerend en zijn energiebesparend
 • Duette® Shades zijn met of zonder koord verkrijgbaar, ideaal voor dakramen
 • Voor slaapkamers zijn verduisterende Duette® Shades verkrijgbaar
 • Perfecte lichtregeling en volop privacy met Duette® Shades

En wist je dat je jouw duettes dankzij het Luxaflex TruFit® systeem ook zonder boren kan monteren? Het geheim is een magnetisch frame. De FrameFix™ plaats je naadloos op kozijnen van kunststof of aluminium, deurkozijnen en ook op kozijnen van kantelende ramen.

Zijn Luxaflex® Duette® Shades op maat verkrijgbaar?

Het maakt niet uit welke vorm jouw raam heeft, duettes kunnen op maat gemaakt worden. Daarom kan je ook voor stijlvolle Duette® Shades kiezen wanneer je hele brede ramen hebt of hoge ramen zoals in een loft of industrieel pand.

Zelfs driehoekige en cirkelvormige duettes kunnen ze bij Luxaflex® maken. Perfect voor dat kleine, ronde raampje boven je grote raam. Wij van Thuisin komen graag bij jou thuis je Luxaflex® raamdecoratie inmeten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om vrijblijvend te informeren of kom naar de winkel bij jou in de buurt voor inspiratie en advies.

 • icon huis
  Bij jou in de buurt

  Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 • icon beste kwaliteit
  Beste kwaliteit

  Wij hebben een brede, actuele productkennis over de nieuwste producten van de beste merken.

 • icon leg en montage
  Leg & Montage service

  Onze goed opgeleide en ervaren stoffeerders voeren het leg en montage werk graag voor je uit.

 • Scherpe prijzen icon
  Scherpe prijzen

  Wij leveren kwalitatief goede producten voor een heldere prijs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9294647323662 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging