Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1812 beoordelingen van klanten.

Top down / Bottom up

Bij het top down - bottom up principe kan je je duettes zowel vanaf de bovenkant als de onderkant bedienen.

Boven, beneden of in het midden

De naam top-down bottom-up omschrijft precies hoe het systeem werkt. En wat het bijzondere is aan deze raamdecoratie. Een top-down bottom-up duette kan je van boven én van onder naar het midden toe schuiven. Dan heb je boven en onder lichtinval. En het middelste gedeelte, op ooghoogte van voetgangers, wordt tegen inkijk beschermd door de raamdecoratie. Kom naar één van de Thuisin winkels bij jou in de buurt om het met eigen ogen te bekijken. Je bent van harte welkom!

 

Verschillende versies

De combinatie van twee functies noemen wij een top-down bottom-up raamdecoratie. Dit is prettig wanneer je vooral inkijk van passanten wilt weren. Dus vanuit jouw keukenraam op de begane grond kan je volgen wat buiten op straat gebeurt. Maar voorbijgangers kunnen niet ongestoord naar binnen kijken want jouw top-down bottom-up plissé zit in het midden van het raam. Een top down – bottom up principe is van toepassing op onze duettesplissés en vouwgordijnen.

Variatie in functies

Je kan ervoor kiezen om raamdecoratie te komen met alleen een bottom-up functie. Stel je hebt een bottom-up plissé gordijn dan zit deze altijd aan de bovenkant van je raam dicht. Je kan hem van onder (bottom) naar boven schuiven voor lichtinval.

Of juist andersom. Dan kies je voor een top-down functie bij een duette. Deze zit altijd aan de onderkant dicht en kan van boven (top) naar beneden geschoven worden. Het is maar net voor welke verdieping je raamdecoratie zoekt. En vanuit welke kant je lichtinval wilt in je kamer.

Onder andere Luxaflex® en ons eigen merk hebben dit principe van raamdecoratie posities ontworpen. Door dit handige systeem heb je veel keuze wat de functie van je duettes, plissés of vouwgordijnen betreft. Qua bediening kan je kiezen als het gaat om een koord of ketting, of met het Literise® systeem. Daarmee bedien je je raamdecoratie met 1 vinger. Elektrisch je raamdecoratie bedienen in deze posities kan ook met o.a. Powerview® van Luxaflex®.

Afwisseling

Of je je raamdecoratie voor meerdere ramen in je ruimte nu allemaal op de gelijke hoogte hangt, of allemaal verschillend. Alles is mogelijk met de top down – bottom up optie. De afwisseling hierin maakt het spannend. Bij volledige privacy of duisternis sluit je ze volledig. Wil je privacy, maar wel voldoende licht. Laat ze dan tot het midden hangen of in het midden. Maximaal genieten van het licht? Trek ze dan helemaal op, of laat ze hangen aan de onderkant van het kozijn.

Patronen en kleuren

Top down – bottom up raamdecoratie heb je, net als alle varianten van duettes, plissés en vouwgordijnen, in verschillende kleuren of patronen. Laat je inspireren in onze winkel en vraag naar alle mogelijkheden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging