Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Verduisterend vouwgordijn

Een verduisterend vouwgordijn is niet alleen stijlvol maar ook nog eens isolerend. Hierdoor beperk je het warmteverlies via jouw ramen, voor elke kamer een aanrader.

Door te kiezen voor verduisterende stoffen, zijn vouwgordijnen ook uitstekend geschikt als raamdecoratie voor de slaapkamer. Er zijn zelfs elektrische vouwgordijnen.

Verduisterende vouwgordijnen bij Thuisin, hoe zit dat eigenlijk?

Iedereen kent ze wel, vouwgordijnen. Breed, smal, heel hoog of juist laag, ze zijn geschikt voor allerlei ruimtes. Denk aan je slaapkamer, woonkamer of keuken. Wist je dat de verduisterende vouwgordijnen altijd op maat gemaakt worden bij Thuisin? Onze monteurs komen bij jou thuis om de maten op te nemen en zodra de vouwgordijnen gereed zijn, worden ze perfect gemonteerd.

Vouwgordijnen zijn trouwens ook elektrisch verkrijgbaar, dat is handig! Met één druk op de knop je raamdecoratie bedienen, ook dat kan bij Thuisin. Deze bediening wordt door Luxaflex geregeld. Welk verduisterend vouwgordijn heeft jouw voorkeur? Lees gauw verder wat Thuisin te bieden heeft.

 

Verduisterend vouwgordijn of rolgordijn?

Wil je iets anders dan het super populaire en wat standaard rolgordijn? Kies dan een vouwgordijn als raamdecoratie! Hoezo? Omdat de stoffen baleinen een natuurlijke uitstraling hebben. En omdat de banen elegant overlappen en er een mooi lijnenspel ontstaat wanneer jouw vouwgordijnen open zijn. Prachtig om naar te kijken en erg stijlvol.

Hoe werkt een verduisterend vouwgordijn?

Je kan uit verschillende stoffen en dessins kiezen. Materiaal als linnen of zijde zijn licht en transparant, katoen of fluweel hebben een compactere structuur en zijn erg geschikt voor jouw verduisterende vouwgordijnen.

Bovendien heeft deze raamdecoratie ook een isolerend effect, zo weerkaatst het zonlicht en dringt de warmte niet via de ruiten naar binnen. Daarom is een verduisterend vouwgordijn ook een fijne oplossing voor je woonkamer.

Kies de kleur stof die helemaal past bij jouw interieur en laat jouw verduisterende vouwgordijnen op maat maken, wij meten ze graag voor je op.

Verduisterend vouwgordijn op maat

Naast een enorme keuze voor de stoffen baleinen van jouw vouwgordijn kan je de breedte en hoogte helemaal op maat laten maken. Zo is er ook voor een smal en hoog raam in jouw hal of een breed raam op je kinderkamer altijd een passend vouwgordijn dat exact aansluit.

En er is nog veel meer keuze, zo zijn er tegenwoordig stoffen die vuilafstotend, antistatisch of vochtafstotend zijn. Deze eigenschappen maken de raambekleding ook geschikt voor een keukenraam. Spetters of vlekken blijven immers niet in de stoffen baleinen zitten.

Verder kan je ook de bediening van jouw vouwgordijnen helemaal op maat laten maken.

Welke bediening kies je voor jouw verduisterende vouwgordijnen?

De stoffen baleinen vouwen zich op wanneer je aan het koord trekt. De koorden die in het vouwgordijn zitten zie je niet, ze zijn onzichtbaar weggewerkt, wat de fraaie uitstraling van dit type raamdecoratie nog eens versterkt. Naast een koord is er ook een kindveilige kettingbediening, super voor de slaapkamer van jouw kinderen. En wil je meer luxe, dan kan je voor elektrische vouwgordijnen kiezen.

Hier heeft Luxaflex® het PowerView® systeem voor ontwikkeld, jouw verduisterend vouwgordijn gaat automatisch open of dicht op bepaalde tijdstippen. Bij dit systeem zit een klein motortje boven in het ophangsysteem verwerkt, die heeft verbinding met een app en ook met jouw mobieltje. Zo kan je zelfs op elk moment en vanuit waar je ook maar bent jouw verduisterende vouwgordijnen dicht of open doen, lijkt het ook nog eens alsof er altijd iemand thuis is – comfortabel en praktisch in een!

Verduisterend vouwgordijn inmeten en monteren

Bij Thuisin kies je uit raamdecoratie van verschillende A-merken waaronder bijvoorbeeld Luxaflex®. Wij denken graag met je mee wat de geschikte stof en de uitstraling van jouw verduisterende vouwgordijnen betreft. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe raambekleding straks helemaal matcht met je interieur.

Ook het inmeten en monteren voeren onze vakmannen graag voor je uit. Want dat een vouwgordijn exact aansluit bij de afmetingen van jouw raam is erg belangrijk voor het verduisterend effect. Ben je benieuwd naar alle opties of wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging