Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1816 beoordelingen van klanten.

Transparante raamdecoratie

Wil je voldoende licht in je huis krijgen én ook nog wat doorzicht hebben, kies dan voor een transparante stof.

Transparante raamdecoratie bij Thuisin, hoe zit dat?

De transparante stoffen bij Thuisin zijn verkrijgbaar voor duettes, plissés, rolgordijnen, multishades en voor vouw- en paneelgordijnen.

Wil je graag spelen met licht en zo privacy en ook sfeer creëren? Dan kun je kiezen voor transparante raamdecoratie. Dit is altijd goed te combineren met verduisterende raamdecoratie.

De transparante raamdecoratie van Thuisin is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Dit vinden we belangrijk, omdat er dan altijd wel wat voor jou bij zit.

Benieuwd naar meer? Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

 

Duettes

Transparante duettes geven je voldoende licht in huis én je hebt enorm zicht naar buiten. Het geeft je hierdoor wel iets minder privacy, maar de transparante duettes filtert wel het zonlicht en maakt je kamer sfeervol.

Luxaflex Thuisin Briedé Den Haag   Duette wit Thuisin transparante

Plissés

Voor de transparante plissés geldt hetzelfde als voor de duettes. Een lichtdoorlatende stof die je kamer sfeervol aankleedt. In verschillende kleuren verkrijgbaar, zelfs met patronen voor een speels effect.

Blog voorjaar Luxaflex plissés wit woonkamer klein transparante   Luxaflex plisse transparante, donkere raamdecoratie

Rolgordijnen

Een transparant rolgordijn werkt sfeerverhogend. Het licht van buiten wordt gewoon doorgelaten. Uiteraard hebben we een ruime keuze in kleur en dessins.

Multishades / duo-rolgordijnen

Net als de rolgordijnen, zijn onze multishades ook verkrijgbaar met transparante stof. Als je van veel licht in je huis houdt, is deze multishade dé oplossing voor jou!

transparante rolgordijn verhoogt de sfeer   Transparante multishades

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven sfeer aan je kamer. Ook al zal je vouwgordijnen vaker semi-transparant of verduisterend zien, je hebt ze ook in transparante vormen. In vele kleuren verkrijgbaar en toepasbaar voor ieder raam. Mooi in combinatie met overgordijnen in dezelfde stof.

Thuisin Luxaflex transparante   Blog keuze raamdecoratie Luxaflex vouwgordijnen Thuisin raamdeco - complimenten - transparante, moderne

Paneelgordijnen

Veel licht en doorzicht, maar toch de gezelligheid van een paneelgordijn. Dat kan met de transparante versie van de paneelgordijnen. Zo heb je toch een afscheiding van buiten en binnen, zonder veel licht te verliezen.

Transparante paneelgordijnen   Transparante paneelgordijnen

Al onze transparante raamdecoratie zijn van de merken Luxaflex®, LOOKin en ons eigen Thuisin collectie. Kom in onze winkel voor meer inspiratie en laat je informeren over alle opties die mogelijk zijn.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging