Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1591 beoordelingen van klanten.

Traprenovatie

Wil je net even iets anders op jouw trap? Dat kan! Trendy, een hoge slijtageweerstand en ruime keuze in patronen en kleuren

Ga snel naar...

Traprenovatie

Traprenovatie

Wil je net even iets anders op jouw trap? Dat kan! Trendy, een hoge slijtageweerstand en ruime keuze in patronen en kleuren. Trapstoffering is geluiddempend en geschikt voor zowel open als dichte trappen. Heel gemakkelijk in onderhoud en zijn leverbaar met en zonder anti slip.

Wat zijn de mogelijkheden? Wat denk je van echt gerecycled leer op jouw trap? Of de beton collectie welke bestaat uit moderne kleuren.

Paintwood is een exclusieve lijn op basis van hout. De treden worden geborsteld, waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft en de trap niet spekglad wordt. Dit is mogelijk in diverse kleurencombinaties want de hoogwaardige verf is leverbaar in alle RAL-kleuren.

Kies je voor laminaat of pvc, dan is het kiezen uit de nieuwste en een zeer uitgebreid aanbod aan kleuren en patronen.

Er kan UV-LED techniek toegepast worden bij traprenovaties. Dus ook bij jouw trap! Milieuvriendelijk, energiezuinig, praktisch en heel sfeervol. Het resultaat van dit alles: een maatwerk trap met meerwaarde, die sfeer en warmte aan jouw interieur toevoegt.

Ga direct naar:
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging