Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1816 beoordelingen van klanten.

Verduisterende raamdecoratie

Voor volledige privacy én duisternis kies je voor verduisterende raamdecoratie.

Verduisterende raamdecoratie bij Thuisin, bekijk het hier.

De verduisterende stoffen zijn verkrijgbaar voor duettes, plissés, rolgordijnen, multishades en voor vouwgordijnen. Met verduisterende raamdecoratie creëer je privacy en sfeer in jouw woonkamer of slaapkamer.

Lekker slapen in het pikkedonker? Kies dan voor verduisterende rolgordijnen. Tijdens het tv-kijken graag een donkere kamer? Ga dan voor verduisterende duettes. Alles is mogelijk, in elk dessin en in elke kleur.

Laat je inspireren en informeren bij de Thuisin winkel bij jou in de buurt.

 

Duettes

Verduisterende duettes sluiten het zicht af naar buiten. Ideaal om je kamer volledig donker te maken. De dichte stof van de verduisterende duettes zijn ideaal voor op de slaapkamer. Het maakt je kamer fijn donker. Ook filteren ze het zonlicht maximaal en geven ze je alle privacy. Met de vele kleuren en verschillende patronen van de verduisterende duette, passen de duettes in ieder interieur.

Duettes verduisterende raambekleding   Duettes grijs verduisterend

Plissés

De dichte stof van de verduisterende plissés raamdecoratie zijn ideaal voor op de slaapkamer. Het maakt je kamer fijn donker. Ook filteren ze het zonlicht maximaal en geven ze je alle privacy. Met de vele kleuren en verschillende patronen van de verduisterende plissé, passen de plissés in ieder interieur.

verduisterend Plissés zijn ook geschikt voor de slaapkamer   Verduisterend plissés

Rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zie je vaak in slaapkamers omdat ze de ruimte, de naam zegt het al, donker kunnen maken. Ook zijn ze handig om de zon volledig tegen te houden en ze je de nodige privacy geven. Verkrijgbaar in effen kleuren of met patroontjes.

Multishades / duo-rolgordijnen

Met verduisterende multishades heb je de mogelijkheid om je raamdecoratie volledig te sluiten. Wel kan je deels licht en uitzicht creëren door de multishades half open te zetten.

Luxaflex rolgordijn raamdeco verduisterend - rolgordijn op maat maken, scandinavische stijl, isolerende raamdecoratie   verduisterende multishades

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen komen het beste naar voren als ze verduisterend zijn. Zo krijg je echt het landelijke gevoel wat de vouwgordijnen uitstralen. Vaak zijn de vouwgordijnen van een iets dikkere stof, wat ze isolerend maken. Fijne raamdecoratie voor op je slaapkamer. Jij kiest de kleur en het formaat, wij meten het in en monteren het voor je op de juiste plek.

Vouwgordijn verduisterend   Luxaflex vouwgordijn verduisterend Thuisin

Al onze verduisterende raamdecoratie zijn van de merken Luxaflex®, LOOKin en ons eigen Thuisin collectie. Kom in onze winkel voor meer inspiratie en laat je informeren over alle opties die mogelijk zijn.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging