Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Click PVC vloeren

Een pvc vloer die je eventueel ook zelf kunt leggen, dat is de click pvc vloer. In verschillende varianten en kleuren.

Click pvc vloer

Een click pvc vloer is te vergelijken met een laminaatvloer. Een pvc vloer met clicksysteem is gemakkelijker te leggen dan een vloer met plaksysteem. De verschillende pvc planken/ stroken klik je zelf in elkaar. Je hebt geen lijm nodig en je hoeft niet je vloer te egaliseren. Een ander voordeel is natuurlijk het feit dat je het pvc met clicksysteem gemakkelijk weer vervangt of (mee)verhuist. Kom langs in onze winkel om alle collecties te bekijken.

De Thuisin pvc vloeren hebben wij in verschillende varianten. Zo ook de pvc vloer met clicksysteem. Iedere variant pvc vloer is in click pvc te verkrijgen. Voor de meest strakke vloeren schakel je de Thuisin vakman in, wij leggen de vloer met strak en met plezier. Hieronder vind je de click pvc vloeren van Thuisin. Wil je graag nog wat meer lezen over click pvc vloeren?

Alles wat je wilt weten over click pvc vloeren

Click pvc op een houten vloer, kan dat?

Uiteraard, dat is geen probleem! Denk er wel over na dat je oneffenheden niet groter zijn dan 2 millimeter, want dan gaat je vloer bobbelen, dat wil je niet. Heb je toch meer dan 2 millimeter oneffenheden? Maak je vloer dan eerst glad door middel van bijvoorbeeld spaanplaten. Daar heeft de Thuisin vakman uiteraard ook een oplossing voor.

En een klik pvc vloer over tegels, kan dat ook?

Net als bij hout, kan dit ook over tegels. Hierbij geldt wel hetzelfde, zorg dat je oneffenheden 2 millimeter of minder zijn. Je ondervloer doet de rest van het werk!

Klik pvc en vloerverwarming, gaat dat samen?

Heb je een huis met vloerverwarming? Goed bezig, jij gaat met de tijd mee. En je hebt mazzel, want een klik pvc vloer gaat prima samen met vloerverwarming. De ondervloer is namelijk speciaal hiervoor gemaakt. Een tipje, een plak pvc vloer heeft geen ondervloer nodig, daardoor geleidt de warmte nog beter. Uiteraard ben je dan wel duurder uit, dus dat is een afweging die je dan moet maken.

Pvc click vloer met een v groef, wat is dat?

De v groef is de groef die je tussen je planken ziet zitten. Er bestaat een 2v en een 4v groef. Bij een 2v groef zie je alleen op de lange zijde de groeven zitten. Bij een 4v groef, je raadt het al, zie je een groef rondom de hele plank. Dus ook op de korte zijde. Deze groef zorgt ervoor dat je pvc vloer echt op hout lijkt!

Wat is het verschil tussen een click of plak pvc vloer?

Je hoort het overal tegenwoordig, een click pvc vloer, maar ook een plak pvc vloer, oftewel, dryback. Dat is een wat luxe naam voor plak pvc. Het verschil zit ‘m in de naam. De click vloer klik je in elkaar, de plak vloer lijm je de vloer vast. Er zit wel verschil in kwaliteit en daarom ook in de prijs. Je kan je altijd het beste laten adviseren door een professional bij Thuisin.

Kan ik een klik pvc vloer zelf leggen?

Wij bij Thuisin denken dat iedereen zelf een klik pvc vloer kan leggen. Echter, adviseren we dit wel altijd te laten doen. Je weet dan zeker dat je vloer op een juiste manier wordt gelegd, zodat je er heel lang van kan genieten. Neem geen risico, laat het door een vakman leggen! Kom langs bij een Thuisin winkel in de buurt en laat je adviseren.

 

 

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging