Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Shaggy tapijt

Ben je ook helemaal verliefd op het super zachte shaggy tapijt? Het hoogpolige vloerkleed oftewel shaggy is fluffy en trendy.

Bij een shaggy tapijt zijn de polen lang en liggen dwars door elkaar. Hierdoor krijgt het hoogpolige vloerkleed een speelse en gezellige uitstraling.

Super zacht shaggy tapijt

Als je een ding zeker weet dan dat jouw voeten niet meer van dat fluffy shaggy tapijt af willen. Want een hoogpolig vloerkleed is onwijs zacht en staat bovendien erg gezellig. De populairste plek voor een shaggy tapijt is onder je woonkamer tafeltje.

Zacht shaggy tapijt voor je slaapkamer

Het zal je niet verbazen maar de slaapkamer staat op de tweede plek voor een shaggy tapijt. De zachte vloerkleden zijn tot 5 cm diep en omdat je op je slaapkamer meestal op blote voeten loopt krijg je elke dag weer een fijn gevoel van jouw shaggy vloerbedekking.

Bij Thuisin hebben wij een ruim assortiment aan hoogpolig tapijt, zoals fluffy shaggy vloerkleden in vele kleuren. Kom naar de winkel voor inspiratie!

Voordelen shaggy tapijt

Natuurlijk is dit tapijt super zacht, je kan voor een shaggy vloerkleed gaan. En zo’n super zacht hoogpolig tapijt kan ook kamerbreed gelegd worden, bijvoorbeeld op je slaapkamer. Heel fijn als je ’s ochtends uit bed stapt en je met dat super zachte gevoel van tapijt onder je voeten aan de dag begint.

Dat shaggy tapijt zo populair is heeft met de vele voordelen te maken:

  • Sfeervol als shaggy vloerkleed
  • In vele kleuren en maten verkrijgbaar
  • Voegt wat zachtheid toe aan een modern of strak interieur
  • Isolerend en energiebesparend
  • Hoogte tot 5 cm
  • Speels en warrig effect, verveelt nooit

Een shaggy tapijt staat niet alleen in je woonkamer prachtig. Zo’n gezellig shaggy vloerkleed is ook een aanrader voor de kinderkamer of andere kamers waar kinderen lekker op de vloer liggen om te spelen.

Shaggy tapijt advies

Wil je de juiste keuzes maken qua kleur? En vraag jij je af wat prettig is als je voor een hoogpolig tapijt kiest? Kom voor inspiratie naar de Thuisin winkel bij jou in de buurt, wil laten je graag de stalen zien en voelen.

Ook kunnen we samen de juiste afmeting shaggy tapijt bepalen die precies past bij de grootte en de woonstijl van jouw kamer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging