Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Vloerverwarming

Met vloerverwarming of elektrische vloerverwarming is jouw woning altijd aangenaam warm.

Ga snel naar...

Offerte

Vloerverwarming standaard

Heb je een nieuwbouw woning en wil je graag vloerverwarming laten leggen? Dan kunnen wij van Thuisin je daarbij helpen. Naast vele prachtige vloersoorten die geschikt zijn voor vloerverwarming hebben wij ook vakmensen in huis voor het infrezen van vloerverwarming.

Vloerverwarming elektrisch

Kies je niet voor het infrezen van vloerverwarming maar voor elektrische vloerverwarming? Ook dan kunnen wij je met advies en vakmanschap ondersteunen. Voor zowel het leggen van elektrische vloerverwarming als ook de bijpassende vloer kan je bij ons terecht. Twijfel je nog of elektrische vloerverwarming iets voor jou is? Wij hebben hier extra informatie voor je samengesteld. Lees rustig verder of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Ga direct naar:
 

Hoe werkt elektrische vloerverwarming?

Het begint met een egale ondergrond. Wanneer je vloerverwarming wilt laten leggen is een egale vloer een belangrijke basis. Egaliseren van een vloer is een oplossing voor een ondergrond die niet egaal is.

Verwarmingsfolie

Op de egale vloer wordt de verwarmingsfolie gelegd. Elektrische vloerverwarming wordt door de hele kamer gelegd. Hierdoor zit je er erg aangenaam bij, want de warmte in je kamer of woning is zeer constant.

Verwarm snel met elektrische vloerverwarming

Omdat de verwarmingsfolie door de hele kamer gelegd wordt is je kamer snel in elke hoek op temperatuur. Dankzij de constante warmte ervaar je geen temperatuurschommelingen meer en kan je jouw thermostaat zelfs 1-2 graden lager zetten dan wanneer je met radiatoren stookt.

Welke vloeren zijn geschikt voor elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming

Kies uit prachtige pvc vloeren in vele soorten, houtlook of betonlook. Of ga voor een marmoleum vloer, ook marmoleum is in vele patronen en dessins verkrijgbaar. Pvc vloeren en marmoleum laten de warmte van jouw elektrische vloerverwarming direct door naar de kamer.

Ook andere vloersoorten kan je met elektrische vloerverwarming combineren. Wat zijn jouw wensen? Laat het ons weten en wij adviseren je graag!

Elektrische vloerverwarming = comfort + lange levensduur

De verwarmingsfolie bestaat onder andere uit een koolstofvezel vulling. Deze vulling heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. De verwarmingsfolie is niet alleen dun (0,35 mm) waardoor je vloer mooi vlak blijft, oververhitting van de folie is uitgesloten. Elektrische vloerverwarming is daarom met recht een duurzame keuze waar je jaren van geniet. Want de warmte is bijzonder constant en voelt ongekend comfortabel aan.

Veelgestelde vragen Vloerverwarming

Lees meer over elektrische vloerverwarming

Maximaal warmtebehoud met elektrische vloerverwarming

Omdat de warmte veel constanter wordt afgegeven dan bij radiatoren kan je het energieverbruik van je elektrische vloerverwarming veel beter sturen. De aanschaf van elektrische vloerverwarming is voordeliger dan wanneer je voor het infrezen van vloerverwarming kiest.

En mocht je het belangrijk vinden om rekening te houden met het milieu – met elektrische vloerverwarming is je woning wellicht helemaal van het gas af? Op lange termijn is elektrische vloerverwarming een erg comfortabele én voordeligere oplossing voor het verwarmen van je woning. Zeker als je bedenkt dat je dit verwarmingssysteem kan combineren met een slimme thermostaat.

Slimme thermostaat en vloerverwarming?

Ja, jouw elektrische vloerverwarming kan je koppelen aan een slimme thermostaat. Op deze manier kan je per kamer bepalen op welk tijdstip welke temperatuur heerst. Je hoeft dit maar een keer in de app vast te leggen en vervolgens kom je nooit meer thuis in een koele woning.

Het stoken was nog nooit zo efficiënt dan met een slimme thermostaat in combinatie met elektrische vloerverwarming. En natuurlijk kan je deze verwarming ook via een app op je mobieltje bedienen. Vanavond spontaan andere plannen? Via de app pas je de temperatuur in huis er net zo spontaan op aan. Ben je benieuwd naar de smart home mogelijkheden bij jou thuis? Laat het ons weten. Of begin eerst bij het begin en maak nu een afspraak voor een oriënterend adviesgesprek met ons, laten wij het eens hebben over alle opties rond elektrische vloerverwarming voor jouw woning. Tot snel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
  • Bij jou in de buurt

    Met meer dan 40 winkels door heel Nederland, zitten wij altijd bij jou in de buurt.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging