Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1866 beoordelingen van klanten.

Wandbekleding van natuurlijke materialen

Bekleed je wand met natuurlijke materialen; duurzaam, decoratief en sfeervol.

Breng de natuur in jouw huis!

Een unieke collectie met handgemaakte wandpanelen geïnspireerd door de natuur en met liefde voor bijzondere structuren en vormen. Dat is de wandbekleding van natuurlijke materialen!

Waar resthout vaak wordt weggegooid of in de haard belandt, doen wij er iets heel moois mee. Dit resthout wordt op een eerlijke manier bewerkt tot prachtige duurzame wandbekleding.Maar ook alternatieven als bijvoorbeeld mos. Of wat denk je van unieke natuurlijke stenen vormen of vulkanische zand, basalt en veengrond aan jouw wand? Het kan! Wij laten graag de mogelijkheden aan je zien.

 

Breng de natuur in jouw huis!

Een unieke collectie met handgemaakte wandpanelen, geïnspireerd door de natuur en met liefde voor bijzondere structuren en vormen. Waar resthout vaak wordt weggegooid of in de haard belandt, wordt er nu iets heel moois mee gedaan. Dit resthout wordt op een eerlijke manier bewerkt tot prachtige duurzame wandbekleding.

Modern, ecologisch, decoratief en heel sfeervol.

Geheel maatschappelijk verantwoord zijn deze natuurlijke, eco vriendelijke en pure producten. Op respectvolle wijze wordt dat wat Moeder Aarde ons biedt gebruikt, maar ook terug aan de natuur gegeven. Want doordat deze natuurproducten gerecycled worden, krijgen ze een tweede leven én er zijn mensen door aan het werk. In twee bijzondere collecties; Wood4walls en Cocomosaic.

Wood4walls

De handzame panelen van schors, Aziatisch en Europees hout, kokosnoot, schelpen, mossel en Himalaya zout en mos zijn makkelijk aan te brengen op rechte of gebogen ondergronden. De natuurlijke panelen met prachtig reliëf verrijken ieder interieur met een frisse, warme of exotische, sfeer en verbeteren bovendien de akoestiek. Het geeft jouw huis een ongekende look. Spannend, speels en toch heel gracieus en stijlvol. Levendig en verfrissend. Bovenal heel erg sfeervol.

Wandbekleding natuurlijke materialen

Cocomosaic

Zoals de naam al aangeeft, wordt Cocomosaic gemaakt van kokosnoot. Het wordt verwerkt in mozaïektegels en behoudt zijn natuurlijke kracht. Dat resulteert in een unieke wandbekleding. Door de aardetinten zorgt het geheel voor een intieme sfeer. Door het reliëf wordt het levendig en behoudt het zijn robuuste look.

Behalve de bijzondere collectie hierboven benoemd, bieden wij ook andere blikvangers aan de muur. Een natuurlijke blikvanger voor elk interieur en een mooi alternatief voor levende planten is mos. Of wat denk je van unieke natuurlijke stenen vormen of vulkanische zand, basalt en veengrond aan jouw wand? Het kan! Wij laten graag de mogelijkheden aan je zien.

Monteren

Een keuze gemaakt? Dat is mooi! Dan breekt nu het moment van monteren aan. Onze eigen vakmensen adviseren, plaatsen, monteren en geven optimale service. De laatste stap om thuis van een unieke wand te kunnen genieten!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging