Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1528 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Thuisin van der Woude →

Modern bedrijf met klantvriendelijke service

We zijn op een corona zaterdag heel deskundig en vriendelijk geholpen. De bestelling van verf werd zelfs gebracht zodat we niet naar de winkel hoefden te komen. De dame van de planning verdient op jullie bedrijf volgens ons een extra compliment. We hebben het afgelopen jaar veel verbouwd en aangepast en de planning was soms dramatisch. Daarom vonden wij het fijn dat we bij toeval jullie ontdekt hebben. We zijn fan en komen zeker terug.

Wilma , Hengelo
Thuisin Boer Staphorst →

Nauwkeurig, goed en klantvriendelijk

Werkzaamheden zijn keurig op het afgesproken tijdstip gestart. Het werk: gesloten trap bekleden, vloer nazien zijn prima, nauwkeurig uitgevoerd. De bereidheid tot extra service in de vorm van advies en aanleveren van eerder bestelde goederen was uitstekend.

Frank , Steenwijk
Thuisin Bunte Kleur en Interieur →

Snelle en professionele service

Wij zijn door goede ervaringen van familie terecht gekomen bij Thuisin Bunte, en ook wij zijn zeer tevreden. Een paar positieve punten: de persoonlijke benadering door Sjors, goede communicatie en goed stijladvies. Verder; goede kwaliteit van de producten en een hoog afwerkingsniveau. Wij zouden Thuisin Bunte zeker aanraden.

Erik , Enschede
Thuisin Ernis →

Uitstekend en vakkundig personeel

We kochten behang,dat besteld moest worden.Toen ik belde wanneer het binnen kwam ging de dame gelijk bellen met de leverancier.Vandaag werd ik gebeld dat het binnen was. Het is een speciaalzaak maar je wordt inderdaad speciaal behandeld. Kortom topzaak!

Antoine van den broek , Rosmalen
Thuisin Leferink →

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en eerlijk advies en vakkundige uitvoering.

Monique , Goor
Thuisin Boer Staphorst →

Zeer prettige winkel

Kledingkast gekocht. We kregen rustig de tijd om rond te kijken, zonder dat er gelijk iemand bij je komt om je iets te verkopen. Zeer kundig personeel die met je meedenken. Er werd niet moeilijk gedaan over aanpassingen die later plaatsvonden.

Jacqueline , Zwolle
Thuisin Briedé →

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van staal tot oplevering is alles briljant verlopen. Twee verdiepingen tapijt op rubber inclusief dichte trap en dit hele traject binnen 2 weken uitgevoerd. Onze zoon is ronduit gelukkig met zijn Harry Potter slaapkamer. Fijn om met profs te werken! Tot het volgende project.

Suzanne & Leo , Amersfoort
Thuisin Corpaint →

Voortreffelijk!

Bij het opmeten gaf de adviseur een zeer goed advies. Het getuigde van ervaring, kennis en professionaliteit. De levertijd van de shutters werd exact aangehouden. Het plaatsen en bevestigen werd zeer kundig en netjes gedaan. De medewerkers werkten snel, doch zeer netjes en nauwkeurig. Derhalve een groot compliment. Wij zijn uitermate tevreden.

A. Vaessen , Grubbenvorst

Op een regenachtige zaterdagmiddag liepen we binnen bij Bakker voor wat inspiratie. Een ander kleurtje op de muur was ons idee en we lieten wat foto's zien. Een uur later stapten we dolenthousiast naar buiten. Nu, 3 maanden later, hebben we een supergave woonkamer gekregen. Een toffe kleur op de muur, een inbouwhaard (even 'out-of-the-box denken' met Nelleke), leer op de schouw en een rustiger behangetje achter de bank als tegenhanger. Een sfeervolle, rustige, maar toch gewaagde woonkamer als resultaat. Helemaal blij!

Familie Tolenaars uit Hardinxveld-Giessendam
Thuisin Driessen →

Zaak die meedenkt

Bedankt voor de uitstekende service en het goede advies, eindelijk een zaak die echt mee denkt. Bedankt voor de prachtige shutters.

Susanne uit Veghel
Thuisin Rubi →

Aanrader!

Ik heb behang van "De Oude Meesters" laten plaatsen in mijn slaapkamer. Het resultaat is fantastisch. Het is bijzonder vakkundig en snel geplaatst en de communicatie verliep soepel. Een aanrader!! Ik kom zeker terug bij Thuisin Rubi en ik kan het iedereen aanraden.

Loraine uit Rotterdam

Ervaren vakman, vriendelijke en open uitstraling, beleefd en ook niet onbelangrijk: humor!?

Johanna uit Veenendaal
Thuisin van Brederode →

Vakkundig advies

Zeer goed en vakkundig advies, wat daarna zeer professioneel en enthousiast werd uitgevoerd!

Marga uit Den Helder
Thuisin van der Woude →

Professioneel geholpen!

Vloerkleed, DOCK FOUR elementen, bank, poef, kussens en gordijnen. Prettig en professioneel geholpen door Margreet. Nu alles staat is ons huis af, bedankt daarvoor! Nog een vraag over registratie van textiel behandel spray, werken hier goed verder mee geholpen.

Romilda uit Didam
Thuisin Piet →

Vakbekwame mensen

Vriendelijke, prettige en zeer vakbekwame mensen. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. Zowel met het verven van de muren als met de gordijnen. Mijn kamer is als nieuw. Tussentijds nog advies gekregen waardoor het eindresultaat nog beter is. Nazorg en garantie kan ik nog niets over zeggen. dit omdat de kamer net klaar is. Maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit op hoog niveau is.

Carla uit Amstelveen
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging