Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1934 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Thuisin Corpaint →

Goed advies en kwaliteit en service

Super blij zijn we met onze raamdecoratie, jaloezieën, gordijnen en plissé gordijnen. De kwaliteit is super mooi en de kleuren passen prachtig bij onze muurkleuren. Alles is netjes geplaatst en we zijn super tevreden over Thuisin Corpaint. Zeker een aanrader

Lotte ten Holder, Holthees

Prima geholpen, fijn maatwerk en top resultaat. We hebben voor onze vloeren diverse vloerbedekking (PVC, tapijt, en vinyl) uitgekozen (en zijn daarin echt goed geadviseerd). De vloeren zijn ook allemaal gelegd door Bunte, en dat is vakkkundig gedaan. Voor de ramen beneden hebben we mooie duettes gekregen. Bij de kleurenkeuzes (verf, saus en behang) zijn we ook goed geholpen, We zijn super tevreden. Alles is mooi op tijd geleverd, en de communicatie was fijn en op tijd. Ondanks Corona is alles prima verlopen, en dat alleen is al een groot compliment waard.

Ben, Hengelo
Thuisin Hoorn →

Kasten op maat

Zeer tevreden In Corona tijd verhuisd, kasten op maat laten maken. Alles keurig op tijd geleverd en gemonteerd.

Lydia, Hoorn

Heel netjes geholpen met het uit zoeken van een nieuwe vloer. Heel vriendelijk personeel! Nemen echt de tijd voor je.

Lia Miali
Thuisin RuBi →

Goede afspraken

Behang, uitgezocht. Dacht klaar te zijn, maar helaas ‘mijn’ behang uit de collectie. Zó jammer. Nieuw behang gezocht, prima geholpen tijdens de winkelafspraak (wat is dat fijn!! alle tijd voor mij als klant!). Behangers hebben keurig gewerkt, ben heel tevreden.

Rian
Thuisin Fransen →

Zo wil je je marmoleumvloer hebben!

Als je met oog voor de afwerking een ruimte voor een groot deel zelf hebt gedaan - CV, elektra, isolatie, vlizotrap, timmerwerk, wanden & plafond van gipsplaat en schilderwerk -, dan wil je dat de vloer dat werk afmaakt. Nou, en dat doet het! Marmoleum dat in alle hoeken keurig ligt en aansluit, inclusief de opstap bij de deur - afgewerkt met messing - en de strook in de bergruimte achter het hoge knieschot. Met de gekozen kwaliteit van het marmoleum overleeft deze vloer mijn vrouw en mij ruimschoots.

Toon

Ik kwam met mijn kleurstalen van de bank en stoelen en met foto's van de meubels en ging daarmee voor advies. Ze voelen goed aan wat bij jouw past. Daar gaan ze op voortborduren. Vragen wat jij graag wil en komen zelf ook met ideeën. Zo kom je tot een keuze waar jij je helemaal in thuis voelt. Het eindresultaat ben ik er blij mee en ik geniet er nog elke dag van!

Dikkie
Thuisin van Brederode →

Ontzettend tevreden met het product en de dienstverlening! Top!

Er werd snel gereageerd op de offerte aanvraag, de offerte werd ook snel aangeboden. Snelle montage en prima monteurs die onze markiezen hebben opgehangen. Leverde keurig werk af en waren erg vriendelijk. Wij zijn erg tevreden en heel blij met de markiezen (en hoe ze zijn opgehangen).

Monique, Den Helder

Zowel bij begeleiding aankoop: goed advies, prettig en rustig Bij opmeten in huis: prima Bij plaatsen: goed gedaan en zeer vriendelijk

Mieke Veenink
Thuisin Van Dijk →

Super kwaliteit en super goede service.

Net als onze eerste kennismaking was ook nu de service super. Ondanks alle corona regels toch mogelijkheden voor inmeten, juiste materiaal bestellen en alles netjes ophangen. Top.

Alice , Zoelen
Thuisin Bunte Kleur en Interieur →

Super snel de vloer geleverd en gelegd

Erg vriendelijk geholpen en alles super snel geleverd. Zeer netjes gelegd de vloer en snel.

Roy , Losser
Thuisin Briedé →

Top! Heel professioneel

We zijn erg blij met de service. De voorraden liep heel voorspoedig en plezierig (het opmeten en de advisering in kleur en stijl) en de levering en montage verliep ook heel vlot en kundig. We zijn zo blij met alles. Het is erg mooi en af. We hebben rolgordijnen, overgordijnen en plissé gordijnen afgenomen.

Elisabeth, Den Haag
Thuisin Corpaint →

Super advies!

We gingen eigenlijk voor advies over de lak voor in onze nieuwe keuken, maar we kwamen aan de praat op een zeer prettige en ongedwongen manier. We zijn nog een paar keer terug geweest om de materialen en kleuren op elkaar af te stemmen en nu genieten we elke dag van de mooie gordijnen, behang en vloerbedekking!

Susan, Sevenum
Thuisin Rijssen →

Prima bedrijf

Goed advies, keurig verzorgd en opgehangen. Erg tevreden met resultaat. Rolgordijnen, duetten en gordijnen, inbetween.

Jan en Linette. Apeldoorn
Thuisin Driessen →

Top Kwaliteit - Aandacht - Service

Al bij binnenkomst in de voor ons onbekende zaak was er gelijk een hartelijk ontvangst. Er was tijd voor ons en er werd goed meegedacht. Eerst voor het behang, daar kwamen we voor, en later ook voor de stoelen. Het gaat hen om het totaalplaatje. De beloofde levertijd werd netjes nagekomen door zelfs persoonlijke levering. Het eindresultaat is meer dan gelukt. Kortom, wij zijn meer dan tevreden.

Familie , Oppers
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging