Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1753 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Thuisin Corpaint →

Super advies!

We gingen eigenlijk voor advies over de lak voor in onze nieuwe keuken, maar we kwamen aan de praat op een zeer prettige en ongedwongen manier. We zijn nog een paar keer terug geweest om de materialen en kleuren op elkaar af te stemmen en nu genieten we elke dag van de mooie gordijnen, behang en vloerbedekking!

Susan, Sevenum
Thuisin Rijssen →

Prima bedrijf

Goed advies, keurig verzorgd en opgehangen. Erg tevreden met resultaat. Rolgordijnen, duetten en gordijnen, inbetween.

Jan en Linette. Apeldoorn
Thuisin Driessen →

Top Kwaliteit - Aandacht - Service

Al bij binnenkomst in de voor ons onbekende zaak was er gelijk een hartelijk ontvangst. Er was tijd voor ons en er werd goed meegedacht. Eerst voor het behang, daar kwamen we voor, en later ook voor de stoelen. Het gaat hen om het totaalplaatje. De beloofde levertijd werd netjes nagekomen door zelfs persoonlijke levering. Het eindresultaat is meer dan gelukt. Kortom, wij zijn meer dan tevreden.

Familie , Oppers
Thuisin van Brederode →

Meedenken met de klant

Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt met de klant meegedacht. Plaatsing van het bestelde is prima. Goede communicatie.

Arno , Den Helder
Thuisin van der Wouder →

Geweldige service

Nadat onze vloer een ravage was geworden door toedoen van een ander bedrijf, Thuisin opgebeld om met ons mee te kijken. Zij hebben de vloer aangepakt en alsnog hersteld en afgemaakt. Helemaal gelukkig het nieuwe jaar begonnen in ons nieuwe huis. Een woord toppers.... Goede service. Absolute aanrader.

Kim Gladpootjes , Zevenaar

Openhaard, lange wand en vloer prachtig vernieuwd door Thuisin Bunte Kleur en Interieur.

Linda Schwab
Thuisin Rubi →

Gestylde slaapkamer

Onze Slaapkamer straalt weer met een prachtige mix van behang en muurverf. Afgestyled met oker/mosterd geel en een lamp met amber led verlichting. Allemaal op advies van Thuisin Rubi.

Erika Bezooijen
Thuisin Rijssen →

Prachtige PVC tegels

De PVC vloer van Thuisin Rijssen maakt onze nieuwe keuken helemaal af! Prachtige 90x90 tegels maken het een fantastische ruimte.

Jeroen
Thuisin de Kleurenkamer →

Geweldig kleurenadvies

Alles wat ik in huis heb geschilderd komt door het advies van Thuisin de Kleurenkamer in Best! Ik ben nogal een bezige bij, dus ik kom er regelmatig. SUPERRR TEAM, waar je erg goed wordt geholpen! We hadden erg veel schoonmetselwerk, nu is het veel rustiger geworden.

Carolien Rieswijk
Thuisin Dictus →

Totale metamorfose

Totale metamorfose van onze woning. Prachtig verf en behang door Thuisin Dictus.

P. van Genk
Thuisin de Kleurenkamer →

Deskundig advies

Heel de benedenverdieping aangepakt met deskundig advies en hulp van de Kleurenkamer in Best. Wij zijn super tevreden met het geweldige resultaat!

Martine Spikmans
Thuisin van Dijk →

Prachtig nieuw behang

Ons nieuwe appartement voorzien van prachtig behang! Dankzij de professionele hulp van Thuisin Van Dijk in Veenendaal.

Conny van Geerenstein
Thuisin van Dijk →

Beneden verdieping make-over

Nieuwe pvc vloer en vouwgordijnen. Vloer over de hele begane grond, zelfs doorgelegd in het toilet. Bedankt, Thuisin van Dijk voor de fijne service en vriendelijke samenwerking! Het resultaat mag er zijn.

Liesbeth Limonard
Thuisin Rijssen →

Behang van Kek Amsterdam

Thuisin Rijssen heeft super met ons meegedacht inzake nieuwe kleuren op de muur. Het fotobehang van Kek Amsterdam is zó tof! Heel blij mee. Nu de keuken nog, daar komt ook een gave Kek Amsterdam wand. Bedankt!

Anja Pijffers
Thuisin van der Woude →

Modern bedrijf met klantvriendelijke service

We zijn op een corona zaterdag heel deskundig en vriendelijk geholpen. De bestelling van verf werd zelfs gebracht zodat we niet naar de winkel hoefden te komen. De dame van de planning verdient op jullie bedrijf volgens ons een extra compliment. We hebben het afgelopen jaar veel verbouwd en aangepast en de planning was soms dramatisch. Daarom vonden wij het fijn dat we bij toeval jullie ontdekt hebben. We zijn fan en komen zeker terug.

Wilma , Hengelo
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging