Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1815 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Ik kwam met mijn kleurstalen van de bank en stoelen en met foto's van de meubels en ging daarmee voor advies. Ze voelen goed aan wat bij jouw past. Daar gaan ze op voortborduren. Vragen wat jij graag wil en komen zelf ook met ideeën. Zo kom je tot een keuze waar jij je helemaal in thuis voelt. Het eindresultaat ben ik er blij mee en ik geniet er nog elke dag van!

Dikkie
Thuisin van Brederode →

Ontzettend tevreden met het product en de dienstverlening! Top!

Er werd snel gereageerd op de offerte aanvraag, de offerte werd ook snel aangeboden. Snelle montage en prima monteurs die onze markiezen hebben opgehangen. Leverde keurig werk af en waren erg vriendelijk. Wij zijn erg tevreden en heel blij met de markiezen (en hoe ze zijn opgehangen).

Monique, Den Helder

Zowel bij begeleiding aankoop: goed advies, prettig en rustig Bij opmeten in huis: prima Bij plaatsen: goed gedaan en zeer vriendelijk

Mieke Veenink
Thuisin Van Dijk →

Super kwaliteit en super goede service.

Net als onze eerste kennismaking was ook nu de service super. Ondanks alle corona regels toch mogelijkheden voor inmeten, juiste materiaal bestellen en alles netjes ophangen. Top.

Alice , Zoelen
Thuisin Bunte Kleur en Interieur →

Super snel de vloer geleverd en gelegd

Erg vriendelijk geholpen en alles super snel geleverd. Zeer netjes gelegd de vloer en snel.

Roy , Losser
Thuisin Briedé →

Top! Heel professioneel

We zijn erg blij met de service. De voorraden liep heel voorspoedig en plezierig (het opmeten en de advisering in kleur en stijl) en de levering en montage verliep ook heel vlot en kundig. We zijn zo blij met alles. Het is erg mooi en af. We hebben rolgordijnen, overgordijnen en plissé gordijnen afgenomen.

Elisabeth, Den Haag
Thuisin Corpaint →

Super advies!

We gingen eigenlijk voor advies over de lak voor in onze nieuwe keuken, maar we kwamen aan de praat op een zeer prettige en ongedwongen manier. We zijn nog een paar keer terug geweest om de materialen en kleuren op elkaar af te stemmen en nu genieten we elke dag van de mooie gordijnen, behang en vloerbedekking!

Susan, Sevenum
Thuisin Rijssen →

Prima bedrijf

Goed advies, keurig verzorgd en opgehangen. Erg tevreden met resultaat. Rolgordijnen, duetten en gordijnen, inbetween.

Jan en Linette. Apeldoorn
Thuisin Driessen →

Top Kwaliteit - Aandacht - Service

Al bij binnenkomst in de voor ons onbekende zaak was er gelijk een hartelijk ontvangst. Er was tijd voor ons en er werd goed meegedacht. Eerst voor het behang, daar kwamen we voor, en later ook voor de stoelen. Het gaat hen om het totaalplaatje. De beloofde levertijd werd netjes nagekomen door zelfs persoonlijke levering. Het eindresultaat is meer dan gelukt. Kortom, wij zijn meer dan tevreden.

Familie , Oppers
Thuisin van Brederode →

Meedenken met de klant

Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt met de klant meegedacht. Plaatsing van het bestelde is prima. Goede communicatie.

Arno , Den Helder
Thuisin van der Wouder →

Geweldige service

Nadat onze vloer een ravage was geworden door toedoen van een ander bedrijf, Thuisin opgebeld om met ons mee te kijken. Zij hebben de vloer aangepakt en alsnog hersteld en afgemaakt. Helemaal gelukkig het nieuwe jaar begonnen in ons nieuwe huis. Een woord toppers.... Goede service. Absolute aanrader.

Kim Gladpootjes , Zevenaar

Openhaard, lange wand en vloer prachtig vernieuwd door Thuisin Bunte Kleur en Interieur.

Linda Schwab
Thuisin Rubi →

Gestylde slaapkamer

Onze Slaapkamer straalt weer met een prachtige mix van behang en muurverf. Afgestyled met oker/mosterd geel en een lamp met amber led verlichting. Allemaal op advies van Thuisin Rubi.

Erika Bezooijen
Thuisin Rijssen →

Prachtige PVC tegels

De PVC vloer van Thuisin Rijssen maakt onze nieuwe keuken helemaal af! Prachtige 90x90 tegels maken het een fantastische ruimte.

Jeroen
Thuisin de Kleurenkamer →

Geweldig kleurenadvies

Alles wat ik in huis heb geschilderd komt door het advies van Thuisin de Kleurenkamer in Best! Ik ben nogal een bezige bij, dus ik kom er regelmatig. SUPERRR TEAM, waar je erg goed wordt geholpen! We hadden erg veel schoonmetselwerk, nu is het veel rustiger geworden.

Carolien Rieswijk
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging