Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1340 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Thuisin Hoorn →

Goed geholpen bij het kiezen van vloerbedekking en verf

Erg fijn om hier verf, behang enz te combineren. Goede service

Co Blokker
Thuisin Piet →

Goede service, goed behandeld

Wij hadden shutters nodig op korte termijn, geen probleem, binnen de afgesproken 8 weken ingemeten, geleverd, gemonteerd en prachtig geworden! Beeldschoon!!

Simone uit Amsterdam
Thuisin Rijssen →

Mensen met ervaring

Ik kwam met ideeën om mijn kamer, keuken, Kastjes te schilderen...... Gelukkig adviseerden hun mij op de juiste manier, anders was het niet goed gekomen ;) Nu erg blij met mijn mooie muren en Kastjes!

Dianne Nijmeijer uit Rijssen
Thuisin Hendriks →

Goed bedrijf!

Goede Service! Aanrader! Na bijna 5 jaar liet op verschillende plekken de lijm los van ons top-down raamgordijn. Nieuwe besteld (dus vervangen) en gratis opgehangen! Toen na een poos de touwtjes niet goed liepen is dat gratis gerepareerd! Perfect! Snelle acties direct!

Annet uit Houten
Thuisin Driessen →

Zaak die meedenkt

Bedankt voor de uitstekende service en het goede advies, eindelijk een zaak die echt mee denkt. Bedankt voor de prachtige shutters.

Susanne uit Veghel

Ik heb behang van "De Oude Meesters" laten plaatsen in mijn slaapkamer. Het resultaat is fantastisch. Het is bijzonder vakkundig en snel geplaatst en de communicatie verliep soepel. Een aanrader!! Ik kom zeker terug bij Thuisin Rubi en ik kan het iedereen aanraden.

Loraine uit Rotterdam

Ervaren vakman, vriendelijke en open uitstraling, beleefd en ook niet onbelangrijk: humor!?

Johanna uit Veenendaal
Thuisin van Brederode →

Vakkundig advies

Zeer goed en vakkundig advies, wat daarna zeer professioneel en enthousiast werd uitgevoerd!

Marga uit Den Helder
Thuisin van der Woude →

Professioneel geholpen!

Vloerkleed, DOCK FOUR elementen, bank, poef, kussens en gordijnen. Prettig en professioneel geholpen door Margreet. Nu alles staat is ons huis af, bedankt daarvoor! Nog een vraag over registratie van textiel behandel spray, werken hier goed verder mee geholpen.

Romilda uit Didam
Thuisin Piet →

Vakbekwame mensen

Vriendelijke, prettige en zeer vakbekwame mensen. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. Zowel met het verven van de muren als met de gordijnen. Mijn kamer is als nieuw. Tussentijds nog advies gekregen waardoor het eindresultaat nog beter is. Nazorg en garantie kan ik nog niets over zeggen. dit omdat de kamer net klaar is. Maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit op hoog niveau is.

Carla uit Amstelveen

Topservice door een topteam!

Wij zijn vanaf binnenkomst heel goed geholpen door de medewerkers van Brederode. Ze hebben ons goed geholpen met het uitzoeken van kleuren en materialen. Elk probleem dat zich voordeed, werd z.s.m opgelost. We zijn blij met het werk en het eindresultaat en zullen Brederode zeer zeker aanbevelen!

Familie Ringma uit Den Helder

Vakkundig geholpen met een garantiekwestie

Wij hebben al enkele jaren ervaring met goede raambekleding via Pelgrim. De duettes van luxaflex ging stuk door loslaten van lijmdelen aan de zon kant. We hebben 3 duettes van hetzelfde type en kleur. Bekleding was 4 jaar oud maar nog binnen de garantietermijn van 5 jaar kunnen vervangen. Pelgrim heeft goed bemiddeld en garantie prima verwerkt en uitgevoerd. Luxaflex heeft in deze situatie ook goed afgehandeld.

heer en mevrouw , Duiven
Thuisin Hendriks →

Goed bedrijf!

Goede Service! Aanrader! Na bijna 5 jaar liet op verschillende plekken de lijm los van ons top-down raamgordijn. Nieuwe besteld (dus vervangen) en gratis opgehangen! Toen na een poos de touwtjes niet goed liepen is dat gratis gerepareerd! Perfect! Snelle acties direct!

Annet , Houten

Het was snel opgehangen, zeer deskundige monteur Wim van Welgraven!

Annette van Harn , Veenendaal
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging