Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1147 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Ontzettend prettige gesprekken waarin goed met ons werd meegedacht. Montage was perfect. Weinig overlast en vakkundige afwerking. In 1 woord: TOP!

Sharon uit Moerdijk
Thuisin Brandsma →

Binnen 2 weken uitgevoerd

Van Staal tot oplevering is alles briljant verlopen twee verdiepingen tapijt op rubber inclusief dichte trap en dit hele traject binnen 2 weken uitgevoerd. Onze zoon is rondom gelukkig met zijn Harry Potter slaapkamer. Fijn om met profs te werken! Tot het volgende project.

Suzanne & Leo uit Amersfoort
Thuisin Boer Staphorst →

Alleen maar postitief

Alleen maar positief, voor de 2e keer in 5 jaar weer een nieuwe badkamer en keuken gekocht wegens verhuizing naar een oude boerderij. Complete verbouwing door Boer Staphorst laten doen en meer dan tevreden, altijd goed en vriendelijk personeel, mooie winkel met beter assortiment dan de grote bouwmarkten, leuke acties enz enz

Machiel uit Bantega
Thuisin Bunte Kleur en Interieur →

Voor je complete inrichting

We waren opzoek naar een bedrijf wat de complete inrichting van onze nieuwbouwwoning kon doen en dat is met Thuisin Bunte uitstekend gelukt. Een mooi assortiment en een goed advies. Hier voel je je nog echt klant!

Niek uit Enschede
Thuisin Corpaint →

Perfecte oplossing

Goede hulp bij het uitzoeken van een vloer en van welk materiaal. Toen bleek dat de geleverde en voor de helft al gelegde vloer grote afwijkingen in kleur vertoonde met de uitgezochte vloer, is Stan nog langs gekomen en zei direct dat wij een andere vloer mochten uitzoeken. Ik ben zeer tevreden over en waardeer het hoe Corpaint ons hierbij heeft geholpen en gerust gesteld. Nogmaals bedankt.

Jos uit Venray
Thuisin Heerhugowaard →

Persoonlijke service

Buitengewoon goed hoe vanaf het moment van binnen wandelen in de winkel tot het ophangen van de laatste luxaflex, alles gaat qua persoonlijk service. Complimenten!

Jojo uit Amsterdam
Thuisin Rijssen →

Planning op eigen voorkeur

Uitstekende hulp en advies bij keuze van materialen en kleurkeuze. Planning werkzaamheden grotendeels op eigen voorkeuren af te stemmen. Vakwerk qua schilderen en behangen.

Jan uit Rijssen
Thuisin Driessen →

Zaak die meedenkt

Bedankt voor de uitstekende service en het goede advies, eindelijk een zaak die echt mee denkt. Bedankt voor de prachtige shutters.

Susanne uit Veghel

Ik heb behang van "De Oude Meesters" laten plaatsen in mijn slaapkamer. Het resultaat is fantastisch. Het is bijzonder vakkundig en snel geplaatst en de communicatie verliep soepel. Een aanrader!! Ik kom zeker terug bij Thuisin Rubi en ik kan het iedereen aanraden.

Loraine uit Rotterdam

Ervaren vakman, vriendelijke en open uitstraling, beleefd en ook niet onbelangrijk: humor!?

Johanna uit Veenendaal
Thuisin van Brederode →

Vakkundig advies

Zeer goed en vakkundig advies, wat daarna zeer professioneel en enthousiast werd uitgevoerd!

Marga uit Den Helder
Thuisin van der Woude →

Professioneel geholpen!

Vloerkleed, DOCK FOUR elementen, bank, poef, kussens en gordijnen. Prettig en professioneel geholpen door Margreet. Nu alles staat is ons huis af, bedankt daarvoor! Nog een vraag over registratie van textiel behandel spray, werken hier goed verder mee geholpen.

Romilda uit Didam
Thuisin Piet →

Vakbekwame mensen

Vriendelijke, prettige en zeer vakbekwame mensen. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. Zowel met het verven van de muren als met de gordijnen. Mijn kamer is als nieuw. Tussentijds nog advies gekregen waardoor het eindresultaat nog beter is. Nazorg en garantie kan ik nog niets over zeggen. dit omdat de kamer net klaar is. Maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit op hoog niveau is.

Carla uit Amstelveen

Een hele mooie winkel die continu aan het vernieuwen is! De medewerkers zijn maar al te aardig en willen je bij alles helpen, helemaal top! Ik kom hier zeker nog een keertje terug.

Jasmijn uit Ootmarsum
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging