Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Complimenten

Wij zijn gek op complimentjes. Een compliment krijgen geeft je namelijk voldoening voor het werk dat wij leveren. Daarom hebben wij deze complimenten pagina in het leven geroepen. Allerlei complimenten die wij van onze klanten hebben ontvangen op klantenvertellen.nl. Wil je ons ook een complimentje geven? Ga dan naar klantenvertellen.nl en zoek naar de Thuisin winkel die je graag in het zonnetje wilt zetten.

Complimentje geven?

Ben je ook tevreden over de diensten van Thuisin?
Zoek je Thuisin winkel op Klantenvertellen.nl en geef dan je compliment!

Wij zijn heel blij met onze duettes. Advies,service en montage perfect!

Jaco
Thuisin RuBi →

Goed advies

Ik kreeg een goed advies voor de inrichting van mijn kamer. De keuze uit het behang was groot. Ik kon de stalen meenemen en rustig beoordelen en bespreken zodat ik een goede keuze kon maken. De service is prettig. Ieder telefoontje werd netjes beantwoord. De opvolging van de afspraken was goed. bij een kleine klacht was de opvolging goed. Ik ben een tevreden klant.

Kees

Wij hebben ons nieuwe huis laten stofferen door van der Woude en zijn zeer tevreden. Ze hebben goed met ons meegedacht en dat vonden wij prettig.

Anneke Peters
Thuisin Bakker Kleur & Sfeer →

Klantvriendelijk en meedenkend

We wisten dat wij snel een schilder enz. nodig hadden. Zij hebben alles keurig geregeld. Ook met het uitzoeken van gordijnen uiterst vriendelijk en de medewerkster wist na een paar minuten precies waar we naar op zoek waren en zocht mee. Wij zijn uitstekend geslaagd.

C. Eijkelenboom
Thuisin van Brederode →

Mooie producten en uitstekende service!

Bij Brederode is de keuze altijd reuze, maar daarin krijg je wel goed en eerlijk advies. Een winkelbezoek is altijd erg plezierig. Het montageteam is net zo prettig. Vakkundig, supernetjes en een gezellig praatje. En als er een keer iets is met een product, zijn de lijnen kort en de service uitstekend!

Bas
Thuisin Hanneke Dictus →

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Voor onze traprenovatie hebben wij eerst een uitleg gehad in de winkel. Daarna mochten wij alle stalen die wij mooi vonden mee naar huis nemen om op de traptrede te leggen. Zo konden wij een goede kleur en motief keuze maken. Daarna hebben ze alles netjes op komen meten en kregen wij een offerte. Ook hebben ze de afspraak gemaakt met Stair Solutions die de traprenovatie zouden uitvoeren. Het was ook goed dat er eerst nog iemand van Stair Solutions is komen kijken. Wij moesten toch nog wat doen om de trap klaar te maken voor de renovatie. Degene die de renovatie heeft uitgevoerd was zeer deskundig.

L. van Gils
Thuisin Bunte Kleur & Interieur →

Advies, uitvoering en aftersales uitmuntend

Na uitgebreid advies over materiaal kleuren en afmetingen op tijd geleverd en gelegd. Met in acht neming van onze specifieke wensen is de pvc tegelvloer zeer strak en uiterst vakkundig gelegd. Werkplek schoon opgeleverd geïnformeerd of alles naar wens en afspraak is uitgevoerd. Kortom de kwalificatie 'Boven verwachting' is zeker op zijn plaats.

Hans
Thuisin RuBi →

Perfecte service en top kwaliteit!!

Alles is uitgevoerd conform de gemaakte afspraken. Dat is tegenwoordig voor heel veel bedrijven een terugkerend probleem. Niets anders dan lof.

Hans Hoogbruin, Rotterdam
Thuisin van Brederode →

Uitstekend advies, ruime keuze en uitstekende service

Hele appartement laten behangen, schilderen, pvc vloer laten leggen en zonwering plaatsen. Uitstekend advies. Keurig opgeleverd en uitstekende service.

Bert, Den Helder
Thuisin van Dijk →

Geweldige winkel waar de klant voorop staat

Een winkel waar naar de klant geluisterd wordt en niet alleen in het verkoop traject maar ook daarna. Ons gehele nieuwe appartement van PVC vloer, raambekleding inclusief hordeuren en horren door Thuisin Van Dijk laten voorzien. Vakkundig advies maar vooral de garantie afhandeling is buitengewoon goed. Ben in mijn leven zelden een winkel tegengekomen waarvoor geldt: de klant is koning. Thuisin Van Dijk ga zo door. Mijn complimenten.

Chris Tinnemeier, Veenendaal
Thuisin Boer Staphorst →

Top, vakmannen zijn het

Anton en Vincent hebben goed werk geleverd en zijn prettig in omgang. Ze hebben de tijd genomen en hebben mij goede tips gegeven hoe ik zelf de trap kan bekleden. De vloer is geworden zoals ik gehoopt had.

Nico, Hoogeveen
Thuisin Van der Woude →

Vakkundige winkel

Goed geholpen in de winkel, op de hoogte gehouden betreffende levertijd. Zorgvuldig aangebracht. Goede contact gegevens achter gelaten indien er zich problemen voordoen.

Vincent Domhof , Lichtenvoorde
Thuisin Corpaint →

Goed advies en kwaliteit en service

Super blij zijn we met onze raamdecoratie, jaloezieën, gordijnen en plissé gordijnen. De kwaliteit is super mooi en de kleuren passen prachtig bij onze muurkleuren. Alles is netjes geplaatst en we zijn super tevreden over Thuisin Corpaint. Zeker een aanrader

Lotte ten Holder, Holthees

Prima geholpen, fijn maatwerk en top resultaat. We hebben voor onze vloeren diverse vloerbedekking (PVC, tapijt, en vinyl) uitgekozen (en zijn daarin echt goed geadviseerd). De vloeren zijn ook allemaal gelegd door Bunte, en dat is vakkkundig gedaan. Voor de ramen beneden hebben we mooie duettes gekregen. Bij de kleurenkeuzes (verf, saus en behang) zijn we ook goed geholpen, We zijn super tevreden. Alles is mooi op tijd geleverd, en de communicatie was fijn en op tijd. Ondanks Corona is alles prima verlopen, en dat alleen is al een groot compliment waard.

Ben, Hengelo
Thuisin Hoorn →

Kasten op maat

Zeer tevreden In Corona tijd verhuisd, kasten op maat laten maken. Alles keurig op tijd geleverd en gemonteerd.

Lydia, Hoorn
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging