Desso

Bij Thuisin hebben we een groot assortiment van Desso tapijten en vloerkleden.
Kom gerust eens in de winkel langs om de collectie te bekijken.

Zacht, comfortabel en lekker warm?

Dat is het gevoel wat je bij een Desso tapijt en karpet krijgt. Daarnaast is het een goede geluidsdemper en zorgt het voor een goede akoestiek. Dit tapijt is ook geschikt voor vloerverwarming- en koelingssystemen. De tapijten zijn in veel eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar bij onze Thuisin vestigingen. Er is altijd een tapijt en of vloerkleed die jouw interieur helemaal af maakt.

Onderhoud Desso Tapijt

Hoe zorg je er nu voor dat jouw Desso tapijt of karpet mooi blijft? Zorg dat viezigheid buiten blijft door bijvoorbeeld een rooster of een goede schoon loop mat. Stofzuig daarnaast gemiddeld twee keer per week goed. Gebruik bij vlekken vooral geen zeephoudende schoonmaakmiddelen. In onze vestigingen zijn de juiste onderhoudsmiddelen beschikbaar. Doordat tapijt stroever is dan een laminaat vloer, is het risico op vallen een stuk afgenomen. Ideaal dus voor kinderen, mochten ze vallen dan is de kans op verwondingen een stuk kleiner.

Cradle to Cradle®

Cradle to Cradle® tapijt is het tapijt wat goed is voor het milieu en de gezondheid van ons. Het tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten en kan ook weer volledig worden gerecycled. Desso AirMaster®, een onderdeel hiervan is zelfs zo ontwikkeld dat het zorgt voor een schonere lucht in huis. Ook een perfect tapijt voor mensen met bijvoorbeeld Asma. Kijk ook onderstaand filmpje voor alle informatie hierover.

Bonaparte en Parade

Bonaparte en parade zijn onderdelen van Desso. Kijk ook eens op deze pagina’s voor meer informatie over deze collecties.

Kom gerust een langs in de winkel om de collectie van Desso te bekijken.

 

 

 

 

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging