Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

Duurzaam

Groen is onze toekomst. Ook bij Thuisin zijn wij bezig met duurzaam leven.
Om jou de keuze voor duurzaam makkelijk te maken stellen wij je hier graag verschillende duurzame producten voor.
Laat je verrassen door ons aanbod aan duurzaam geproduceerde vloeren, gordijnen of raamdecoratie!

Ben jij net als veel mensen bezig met duurzaam leven?

Wij ook, want de toekomst van onze planeet is voor iedereen van belang. Maar welke opties zijn er eigenlijk allemaal om voor duurzaamheid te kiezen? Persoonlijk kan je zo zuinig mogelijk omgaan met energie en water, de fiets pakken in plaats van de auto of producten kopen die maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn. Er zijn talloze voorbeelden van hoe je zuinig kan zijn op onze planeet.

Die geldt niet alleen voor enkele personen maar ook voor ons als bedrijf. Het totaalplaatje van ons gedrag is je ecologische voetafdruk. En hoe mooi zou het zijn als wij die stapje voor stapje steeds schoner kunnen maken? Graag maken wij het je iets makkelijker. We bieden jou een stukje duurzaamheid! Benieuwd?

Duurzame producten voor jou bij Thuisin

Als bedrijf dragen ook wij een steentje bij om de vervuiling en verspilling van de aarde zo gering mogelijk te houden. Er zijn prachtige producten die duurzaam gefabriceerd zijn. Of waarvoor gerecycled materiaal is gebruikt. Hier stellen wij een aantal duurzame producten uit ons assortiment aan je voor. Laat je verbazen en verrassen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van milieuvriendelijke productie.

Wie weet kies jij straks voor een duurzame vloer, wandbekleding, tapijt of gordijnstof? Dan dragen wij samen een steentje bij aan de bescherming van moeder aarde.

Duurzame verf, muurverf, lakken

Merk: Sigma

Product: primer, muurverf, lakken

Sigma produceert verf met duurzame ingrediënten. De verfproducten van Sigma worden beoordeeld op 3 aspecten: wat doet het product met het milieu, de samenleving (sociaal) en de economie.

De Sigma producten met DUBOkeur® zijn: Sigmatex Superlatex muur- en plafondverf, Sigma S2U Allure Primer en Gloss en Sigma Torno watergedragen Primer, Satin en Semi-Gloss, Sigmapearl Clean Matt muurverf en de hele Sigma S2U Nova-lakkenlijn, en sinds kort ook de luchtzuiverende muurverf Sigma Air Pure Matt.

Vloeren

Merk: Forbo

Product: Marmoleum

Duurzaam Marmoleum geproduceerd door het merk Forbo. Alle informatie over de meest duurzame vloer op aarde lees je hier.

Merk: Desso

Product: Cradle to Cradle tapijt

Cradle to cradle tapijt van Desso is goed voor je gezondheid en het milieu. Dit tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten. De Desso AirMaster zorgt voor schonere lucht in huis!

Gordijnen

Merk: Vadain

Product: gordijnretourservice

Koop bij een woninginrichter een gordijn van Vadain en lever je oude gordijn in tegen een retourpremie. Je oude gordijn wordt hergebruikt en krijgt een tweede leven. Een bijdrage aan het milieu.

Merk: Kobe

Product: Linnen gordijnstoffen

Linnen is gemaakt van vlas. Vlas is een hernieuwbare grondstof. Producten van linnen zoals beddengoed, tafelkleden of gordijnen zijn biologisch afbreekbaar omdat linnen een duurzaam natuurproduct is. Onder andere het merk Kobe biedt een ruim assortiment aan prachtige linnen gordijnstoffen.

Raamdecoratie

Merk: BeCe

Product: jaloezieën gemaakt van 100% gerecyclede petflessen

Het merk BeCe verrast met jaloezieën die gemaakt zijn van 100% gerecyclede plastic flessen, ze zijn zelfs in de natuur verzameld.

Merk: Luxaflex

Product:  houten jaloezieën

Luxaflex gebruikt voor de productie van zijn houten raamdecoratie producten FSC gecertificeerd hout.

Wandbekleding

Merk: Nature@home

Product: wandbekleding

Met deze prachtige wandbekleding, handgemaakt van gerecycled hout of andere natuurlijke materialen, haal je de natuur op je muur! Nature@home produceert duurzaam handgemaakte wandpanelen van resthout, recycling op z’n mooist. Alles over de prachtige producten lees je hier.

Merk: Enzo Pellini

Product: wandbekleding van leer

Nog zo’n mooi product. De leren wandbekleding van het merk Enzo Pellini. Leer heeft zijn eigen charmes en een prachtige uitstraling. Dit natuurproduct is niet alleen duurzaam en warm, maar ook geluiddempend en zelfs brandvertragend. Benieuwd? Laat je verrassen en lees verder!

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging