Duurzame vloeren

Duurzaam en milieubewust, de duurzame vloerencollectie van Respectables is CO2 neutraal geproduceerd en de vloeren hebben een minimale ecologische footprint. Meer weten? Lees dan verder.

Duurzame vloeren

Respectables

Duurzame vloeren met respect voor natuur en milieu. Dat is de nieuwe duurzame vloerencollectie van Respectables. Respectables vloeren zijn exclusief verkrijgbaar bij Thuisin en bestaan uit vloeren die zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die volledig hernieuwbaar zijn. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar, zo laten ze een minimale footprint achter.

Respectables werkt met producten van Europese herkomst, zo ondersteunen ze regionale economieën en besparen op transport en CO2-uitstoot. De Respectables collectie bestaat uit meerdere vloeren:

 • Cork Collection
 • Cork Nature Collection
 • Marmoleum Collection
 • Woods Collection
 • Stone collection

Alle vloeren hebben een hout- of tegellook en zijn er in verschillende dessins en kleuren. Je kan jouw nieuwe vloer door de vakmensen van Thuisin laten leggen, mooi resultaat gegarandeerd. Benieuwd welke Respectables vloeren er zijn? Lees dan gauw verder.

Duurzaam wonen

Door gebruik te maken van hernieuwbare grondstoffen, producten met Europese herkomst en het CO2 neutraal produceren van de vloeren wordt de ecologische voetstap minimaal gehouden. Ook zijn alle vloeren voorzien van een makkelijk kliksysteem, waardoor er geen lijm nodig is bij het leggen van de vloer.

De vloeren van Respectables hebben allemaal natuurlijke eigenschappen wat de vloeren lang houdbaar maken, zo ben je zeker van een duurzame vloer.

Hoe duurzaam zijn Respectables?
 • CO2 neutraal geproduceerd en hebben een Europese herkomst
 • Zijn voorzien van het Forest Stewardship Council (FSC) kenmerk
 • Zijn voorzien van Der Blaue Engel kenmerk
 • Hoeven niet verlijmd te worden door het kliksysteem
 • Zijn geschikt voor vloerverwarming- en koeling
 • Hebben een minimale ecologische footprint
 • Voor elke geplaatste vloer wordt er een boom geplant

Naast duurzame vloeren bieden wij je ook een prachtige collectie duurzame gordijnen!

De Respectables vloeren collectie

De vloeren bestaan uit 6 collecties gemaakt van stroken, marmoleum en kurk. Beschikbaar in hout- of tegellook in meerdere kleuren en dessins.

 • De vloeren uit de Stone Collection zijn gemaakt zonder weekmakers. Doordat de basis bestaat uit Ceramin, krijg je een sterke, waterdichte vloer.
 • De Marmoleum Collection bestaat uit 20 verschillende dessins en kleuren. De Marmoleum vloeren hoeven niet te worden verlijmd door het handige kliksysteem. Daarnaast zijn deze vloeren makkelijk schoon te houden en te onderhouden.
 • De Respectables Woods Collection is laminaat gemaakt van FSC-hout uit duurzaam beheerde bossen. De vloeren hebben een coating van organische lak. De planken worden afgewerkt met een 3D houtlook print.
 • De Cork Collection en de Cork Nature Collection zijn gemaakt van de bast van de kurkeik, wat de vloer 100% ecologisch maakt. De vloeren zijn er in de natuurlijke kurkdessins en geprinte houtdessins door digitale printtechnologie.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de duurzame Respectables vloeren? Of wil je een offerte aanvragen; dat kan!

Blogs

Vloeren, je hebt ze nodig, elke dag. Is het tijd voor een nieuwe vloer? En komt dat gigantische oppervlak op je af want… tsja, welke vloer kleur kies je nou? Ontdek nu of een lichte of donkere vloer…
Laat jouw renovatie- of verbouwplannen werkelijkheid worden met een bouwdepot! Maar hoe kun je deze slim inzetten om jouw droomwoning te realiseren? In deze inspirerende blog onthullen we alle…
Wat zijn nu écht knusse en warme vloeren voor in jouw interieur? Wij hebben ze voor je op een rij gezet in een blogje! Lees je mee?

Je hebt nog geen winkel gekozen

Op zoek naar de juiste woninginrichting voor jou? Kies dan jouw Thuisin winkel in de buurt en kom langs voor advies en een inspirerende collectie. Of je nu gaat voor een totaalinrichting, of alleen een nieuwe vloer; wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Ga naar alle veelgestelde vragen

Deze zijn vaak voorzien van diverse kenmerken waaraan je duurzame producten kan herkennen. Let bijvoorbeeld op FSC-hout, Der Blaue Engel of Cradle to Cradle kenmerken. Zo maak je een groenere keuze.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Behalve dat je hiermee kiest voor een milieubewuste vloer, zijn ze ook mooi! Onze duurzame vloeren collectie Respectables worden CO2 neutraal geproduceerd en kennen een minimale ecologische footprint. En... veel keuze in verschillende vloeren!

Onze duurzame producten bestaan uit meerdere collecties van verschillende merken. Zo hebben wij betere keuzes in tapijt, verf, vloeren, raamdecoratie én gordijnen!

Absoluut! Een pvc vloer is van zichzelf al behoorlijk duurzaam vanwege de lange levensduur. Daarbij is een pvc met houtlook bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Wil je een duurzame vloer? Bekijk dan ook eens de Thuisin Respectables collectie. Een serie duurzame vloeren met respect voor natuur en milieu.

Meer weten over duurzame vloeren?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen, inclusief je vraag. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden!

Maak een afspraak

Laat je gewenste datum en tijd hieronder achter voor een afspraak. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter wij je kunnen helpen. We kijken of het past en bevestigen de afspraak!

Laat je terugbellen

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.