Flexa kleur van het jaar 2023

Het is weer zover; de kleur van het jaar van Flexa! Dit jaar gaat de eer naar ... Wild Wonder!

Back to nature!

Als de Corona-tijd ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat een fijne wandeling in de natuur heel verfrissend werkt. En dat vindt Flexa ook! Daarom hebben ze voor 2023 de kleur Wild Wonder gekozen, een warme en luchtige gele kleur, die ervoor zorgt dat we buiten naar binnen kunnen halen!

De naam Wild Wonder verwijst naar het vrije gevoel dat we in de natuur ervaren en de magie die de natuur op ons heeft. Zo hoef je niet meer een ommetje door het bos te maken, maar ervaar je die fijne rust van de natuur ook in je eigen huis!

Kleur van het jaar 2023 Wild Wonder

De naam Wild Wonder verwijst naar het vrije gevoel dat we in de natuur ervaren en de magie die de natuur op ons heeft. Zo hoef je niet meer een ommetje door het bos te maken, maar ervaar je die fijne rust van de natuur ook in je eigen huis! De natuur in huis zorgt ook voor een positief effect op de mentale gezondheid. Zo leert Flexa ons om de natuur meer te waarderen en de positieve effecten uit de natuur te halen.


Flexa kleur van het jaar 2024 - warm onthaal

Voor een super warm welkom heeft Flexa een kleurencombinatie rond Sweet Embrace bedacht waar je bij wegsmelt. Hoe creëer jij die warme plek, die jouw eigen verhaal vertelt?

Ga voor kleuren uit de natuur, maak verbinding met de buitenwereld en kies voor aardetinten, combineer zacht lila met terracotta tinten, cappuccino kleuren en vergrijsde blauwtinten. De mix staat heel werelds en past bij elk interieur.

Welke materialen passen bij Sweet Embrace en het thema 'warm'?

De lichte paarstint combineer je makkelijk met materialen die uit de natuur geplukt lijken. Denk aan een interieur met de volgende items:

  • Meubelen met ronde, organische vormen
  • Salon- of eettafel met marmer look blad
  • Jaloezieën van bamboe of hout
  • Natuursteen tegel pvc vloer

Door de warme aardetinten geef je diepte aan je interieur, zo ontstaat het gevoel van een warm nest.

Alles over onze binnenverf

Relax! Met de Sweet embrache kleurencombinatie voor kalmte

Heb je de dynamiek van je gezin, werk, vrienden, de sportclub en vrijwilligerswerk nodig om blij te worden? En hoort daar ook een rustgevende plek bij waar jij weer helemaal kan opladen? Dan is Sweet Embrace jouw perfecte kleur muurverf. Combineer de zachte lila tint met kleuren die je aan weidse, groene bossen of de zilte blauwe zee herinneren en geniet!

Welke materialen passen bij Sweet Embrace en het thema 'kalm'?

Vergrijsd lila in combinatie met blauw- en groentinten gaat perfect samen met ingetogen materialen. Denk aan een interieur met de volgende items:

  • Kamerplanten, droogbloemen zoals hortensia's of een trendy terrarium-glas met mos
  • Vloerkleed van wol
  • Duettes op maat voor de perfecte lichtinval
  • Duurzame kurk vloer of marmoleum

Voor een kalme kleurencombinatie krijgen de vergrijsde blauw- en groentinten de voorrang voor geel. In dit kleurenpalet zien we een oude bekende: Flexa Tranquil Dawn de kleur van 2020. Met Sweet Embrace creer je makkelijk die rustplek waar jij helemaal kan ontspannen en opladen.

Wild Wonder, de Flexa Kleur van het jaar, bij je thuis

Kan jij ook niet wachten om Wild Wonder of één van de andere kleuren van het palet van 2023 bij je thuis toe te passen? Kom dan naar jouw dichtstbijzijnde Thuisin-winkel en ontdek de kleur! We mengen de kleur graag voor je in de gewenste hoeveelheid en soort verf en heb je nou geen zin om met een kwast aan de slag te gaan? Laat onze experts dan voor je schilderen!

Bekijk alle winkels!
Karin
Written by
Karin
Read more about Karin