Flexa kleur van het jaar 2023

Het is weer zover; de kleur van het jaar van Flexa! Dit jaar gaat de eer naar ... Wild Wonder!

Back to nature!

Als de Corona-tijd ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat een fijne wandeling in de natuur heel verfrissend werkt. En dat vindt Flexa ook! Daarom hebben ze voor 2023 de kleur Wild Wonder gekozen, een warme en luchtige gele kleur, die ervoor zorgt dat we buiten naar binnen kunnen halen!

De naam Wild Wonder verwijst naar het vrije gevoel dat we in de natuur ervaren en de magie die de natuur op ons heeft. Zo hoef je niet meer een ommetje door het bos te maken, maar ervaar je die fijne rust van de natuur ook in je eigen huis!

Kleur van het jaar 2023 Wild Wonder

De naam Wild Wonder verwijst naar het vrije gevoel dat we in de natuur ervaren en de magie die de natuur op ons heeft. Zo hoef je niet meer een ommetje door het bos te maken, maar ervaar je die fijne rust van de natuur ook in je eigen huis! De natuur in huis zorgt ook voor een positief effect op de mentale gezondheid. Zo leert Flexa ons om de natuur meer te waarderen en de positieve effecten uit de natuur te halen.


Natuurlijk lanceert Flexa ook een bijbehorend palet met frisse kleuren, die perfect bij Wild Wonder passen! Dit palet wordt ook wel Lush genoemd en bestaat uit een prachtige mix van lichte en warme tinten, die goed te combineren zijn met Wild Wonder, maar ook heel mooi op zichzelf zijn. Ook deze tinten zijn gebaseerd op de natuur en al haar onderdelen, zoals de lucht, de planten en bloemen en zelfs de mist die over de grond hangt. Wat dacht je van Airy Foliage, Grungy Roots of misschien wel Fresh Daylight? Mijn oog viel direct op het groene Soothing Moss, wat is jouw favoriet?

Wild Wonder, de Flexa Kleur van het jaar, bij je thuis

Kan jij ook niet wachten om Wild Wonder of één van de andere kleuren van het palet van 2023 bij je thuis toe te passen? Kom dan naar jouw dichtstbijzijnde Thuisin-winkel en ontdek de kleur! We mengen de kleur graag voor je in de gewenste hoeveelheid en soort verf en heb je nou geen zin om met een kwast aan de slag te gaan? Laat onze experts dan voor je schilderen!

Bekijk alle winkels!
Demi
Written by
Demi
Read more about Demi