Ga voor duurzaam met Desso!

Op zoek naar een vloer die duurzaam, comfortabel, warm en zacht is? Dan ben je bij deze duurzame Desso collectie op het juiste adres!

Cradle to Cradle; wat is dat?

Simpel gezegd is Cradle to Cradle een Tapijt wat goed is voor het milieu en jouw gezondheid. Waarom? Het tapijt is volledig gemaakt van gerecyclede producten! Desso Airmaster maakt hier deel van uit en is zo ontwikkeld dat zelfs jouw lucht in het huis schoner wordt.

Houd je tapijt schoon!

We weten allemaal dat een tapijt snel vies wordt en kruimels of viezigheid van schoenen vaak in de haren van het tapijt gaat zitten, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Haal de stofzuiger er goed doorheen en schaf een schoonloopmat aan. Zit er een vlek in het kleed? Gebruik geen schoonmaakmiddelen waar zeep in zit! Bij de winkels kun je terecht voor de juiste onderhoudsmiddelen.

Duurzaam met Desso

Een oude tapijttegel weggooien? Nee, dat doet onze producent niet! De producent uit Waalwijk verwerkt de afgedankte tapijttegels in Desso tapijten. Nu denk je al snel dat er kwaliteitsverlies optreedt, maar daar is niks van waar. De kwaliteit komt namelijk overeen met de kwaliteit van een volledig nieuwe tapijt; geweldig toch?

Of je nou kiest voor de Desso Airmaster collectie of voor een andere collectie van Desso tapijten, dat het een duurzaam product is, is gegarandeerd!

Gooi niks weg!

Een oude tapijttegel weggooien? Nee dat doet onze producent niet! De producent uit Waalwijk verwerkt de afgedankte tapijttegels in de tapijten. Nu denk je al snel dat er kwaliteitsverlies optreedt, maar daar is niks van waar. De kwaliteit komt net overeen met de kwaliteit van een volledig nieuwe tapijt; geweldig toch?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze geweldige, duurzame Desso collectie? Kom eens een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen je graag verder!

Kom naar onze winkel!

Ben jij benieuwd naar de geweldige, duurzame Desso collecties? Kom eens een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen je graag verder!

Kom naar onze winkel!
Bo
Written by
Bo

Blogger bij Thuisin. Ik inspireer je met mijn blogs op het gebied van interieur en trends! Lees je mee?

Read more about Bo