Blogs

Inspiratie: 'creatief nadenken om enthousiast met goede ideeën te starten!' En wij helpen jou daarbij. Wat je woonstijl ook is, wij volgen de laatste trends en geven je tips, alles om je te inspireren. Hier lees je blogs over de aankleding van jouw woning van jouw favoriete woonstijl en de producten die daarbij passen. Natuurlijk voorzien van mooie foto’s en verfrissende ideeën voor je eigen huis!

Wist je dat wij wel 10 verschillende soorten raamdecoratie in onze collectie hebben? Hoe kies je dan welke raamdecoratie het beste in jouw woning past!
Gelukkig bestaan er op de wereld veel kleuren. Kleur kleurt je leven én om geen blauwtje te lopen geef ik je tips om de juiste kleur te kiezen.
Het ideale product voor meer warmte in de koudere dagen, een vloerkleed. Ik vertel je hoe jij je geschikte vloerkleed kiest bij Thuisin en ik laat je een voorproefje van onze collecties zien. Lees je…
Ik geef je tips voor een goede nachtrust en lekker lang uitslapen!
Niets zo irritant als het verwijderen van oud behang. Gelukkig heeft Arte Walls daar iets op gevonden: Easypro. Benieuwd hoe het werkt?
Het verschil tussen de Hongaarse punt én de visgraat; uitgelegd door Luca. Benieuwd naar het verschil?
Meest bekende woonprobleem ooit! Hoe schilder ik mijn kamer? Gelukkig helpen we je graag en geven we je dé tips voor het beste effect in je kamer.
Wil jij ook meedoen met de rest? En daarbij goede raambekleding, veiligheid & gemak in huis? Kan: met Bliss!
Een kleur voor de rust, na weer een jaar thuiszitten. Dat is de Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig! Laat 'm nu mengen bij Thuisin.
Eindelijk weten we welke Flexa kleur een trend is voor 2022: Bright Skies! Een licht blauwe kleur voor frisheid.
Keuzes kan je overal in maken. Zo ook in trapbekleding. De keuze voor je trap kan je onderdelen in 3 opties. Benieuwd welke? Lees dan onze blog!
Squid, niet echt een naam waarbij je gelijk de link legt naar raambekleding. Maar dat is het wel. Nog redelijk nieuw, dus niet zo gek dat je niet weet waar ik het over heb. Tijd om je bij te praten,…