Sigma kleur van het jaar 2022

Een kleur voor de rust, na weer een jaar thuiszitten. Dat is de Sigma kleur van het jaar 2022: Olive Sprig! Laat 'm nu mengen bij Thuisin.

Olive Sprig muurverf = de kleur voor jouw toevluchtsoord

Is het voor jou ook tijd om een nieuw toevluchtsoord te creëren? Laat dan je muurverf in de trendkleur Olive Sprig mengen bij Thuisin. Je zult verbaasd zijn hoe goed de kleur past bij houttinten, een betonlook vloer, stalen kozijnen of glanzende tegels. Wil je de botanische look helemaal compleet maken? Vergeet de kamerplanten niet, ik zeg 'go green!'

Liever een mini-make-over? Jouw toevluchtsoord creëer je net zo makkelijk in een klein kamertje of in een hoek van jouw grote woonkamer. Zo maak je er echt een plekje voor jezelf van.

Sigma Kleur van het jaar 2022

Een veelzijdige en zeer benaderbare grijsgroene kleur, dat is de Sigma kleur van het jaar 2022. Daar zal je het met me eens zijn. Het is een kleur die je gemakkelijk in alle kamers van je woning én buiten kan toepassen.

Met Olive Sprig sta je midden in de natuur, iets wat we na wederom een jaar van opsluiting gewoonweg willen. Daarbij willen we ook kleur. Niet alleen jij, ook wij en alle professionele schilders kiezen steeds vaker voor een opvallende kleur verf. Een beetje rebellie in kleurkeuzes, niet meer het saaie en veilige, meer het optimistische. Het begin van een nieuw tijdperk in de interieurwereld.

Sigma kleurencombinaties om tot rust te komen

De kleur Olive Sprig past het beste bij een compleet kleurenpalet en dat heeft Sigma al voor je samengesteld: Horizion, speciaal voor de natuurliefhebbers onder ons. Er zijn meer kleurencombinaties!

Invlaluable is een glamoureus palet waar durf in zit. Of Introspective; voor alle mensen die genieten van het leven en voorrang geven aan zelfzorg. En wat dacht je van het kleurengamma Inspired, een echte energie booster in huis. Alle kleuren die passen bij deze thema's mengen we natuurlijk graag voor je! Kom langs en maak je huis kleur klaar voor 2022 met Sigma ‘Olive Sprig’.

Kom naar onze winkel

De mooiste kleurencombinaties met Sigma Limitless

Net heb je al wat kleuren voorbij zien komen.

Sigma kleur van het jaar per kamer

Zit je nu met je eigen woning in je hoofd? En werkt het voor jou alleen maar als je kleurencombinaties per kamer ziet? Hier ga je:

  • Slaapkamer: zacht gele muren passen perfect bij een fluffy beige vloerkleed en trendy wandpanelen als decoratie.
  • Woonkamer: kies de muur achter je tv, warm geel, combineer met een stoere leren bank en salontafel met bronzen accessoires.
  • Keuken: schilder de muur achter je keukenkastjes Limitless geel voor een mooi contrast en fijne sfeer.

Benieuwd? Ontdek de Sigma kleur van 2024 nu bij ons in de winkel. Hulp? Wij geven je graag advies. Tot snel!

Karin
Written by
Karin

De fantastische wereld van interieur, woontrends, design klassiekers en innovatieve producten is? Verrassend, zorgt voor comfort, maakt je leven leuker! Net een bonbondoosje met erin de mooiste creaties om bij weg te smelten, hmmm. Laat je vermaken, lees de blogs en pluk er de leukste, beste, duurzame of meest toekomstgerichte producten uit. Voor jouw allerleukste, nieuwe interieur.

Read more about Karin