Welke gordijnen kies jij voor een knusse herfst?

De zogenaamde 'ber' maanden zijn alweer begonnen! Dat betekend dat ook de herfst weer langzaam in aantocht is. De frisse en regenachtige dagen waarin de zon steeds iets meer verdwijnt. Maar dat maakt niet uit! Want met de meest geliefde sfeermakers kun jij het in huis super gezellig en knus maken; namelijk met gordijnen!

Kies de gordijnen die jou een warm gevoel geven

Het aanbod in gordijnen is gigantisch! Je kunt het zo gek niet bedenken als het gaat om kleuren, patronen, printjes en materialen. Maar hoe kies je de gordijnen die bij jou passen en de sfeer creeëren die jij graag wilt? Wil jij bijvoorbeeld gordijnen in de slaapkamer die extra verduisteren of vind je het juist heerlijk als de magere zonnestralen van de herfst nog wat naar binnen kunnen twinkelen? Of denk jij vooral na over het meest unieke printje zodat jouw gordijnen een eyecatcher worden in je woonkamer?

Wij nemen je mee in de betoverende wereld van gordijnen, zodat jij de gordijnen vindt die perfect harmoniëren met jouw interieur!


Roze gordijnen bij Thuisin

Jouw gordijnen, jouw design

Voordat ik jou diverse gordijnen laat zien, is het goed om te weten dat je al onze gordijnen geheel naar jouw smaak kan laten aanpassen!

Dit is wat jij zelf allemaal kunt kiezen

  • Onze gordijnen zijn beschikbaar in tig verschillende patronen, printjes en figuren. Wil jij een bloemendessin of ga een stoere barok variant?
  • Ons scala aan kleuren iseindeloos. Wil jij liever effen zwarte gordijnen of durf jij een okergele kleur aan?
  • We gaan nog een stapje verder, want jij kunt zelfs kiezen hoeveel plooien je wilt. Een plooi zorgt er namelijk voor dat je gordijn mooi hangt.
  • Al eens nagedacht over elektrische gordijnen? Zo kun jij 's avonds vanaf de bank je gordijnen dichtdoen.
  • Jij hoeft niet te denken aan inmeten en monteren, dat doen wij voor je. Wij maken jouw gordijnen op maat. Zo weet je zeker dat jouw droom gordijnen als gegoten passen.

Ben jij benieuwd hoe jij jouw eigen gordijnen samen met ons kunt samen stellen?

Neem dan contact met ons op!
Thuisin - overgodijnen- Kobe

Inbetweens zijn perfect voor in jouw woonkamer

Thuisin - inbetween - vadain

Inbetweens, ook wel bekend als semi-transparante gordijnen, is bekend voor haar stijlvolle raamdecoratie. De naam verklapt het eigenlijk al, want inbetweens zit tussen overgordijnen en vitrages.

Met inbetweens voeg je een vleugje sfeer en elegantie toe aan jouw ruimte, terwijl het natuurlijke licht zachtjes wordt gefilterd en een warme gloed verspreidt. Deze veelzijdige en trendy gordijnen zijn een perfecte aanvulling op elk interieur, waardoor je moeiteloos een gezellige en knusse ambiance kunt creëren waar je dagelijks van zult genieten. Klinkt toch heerlijk knus?

Ontdek onze inbetweens


Weet jij niet welk gordijn bij jouw wensen past?

Zoek jij een gordijn voor in jouw woonkamer om extra sfeer te creëren maar wil je ook privacy? Zoek jij een gordijn voor de voordeur om warmte binnen te houden en kou buiten? Wil jij graag wat gemoedelijkheid voor de ramen van je eettafel? Of droom jij weg van een mooie combinatie in je slaapkamer die niet alleen stijlvol zijn maar ook praktisch?

Heel veel vragen waar wij jou graag mee helpen! Laten we samen een kopje koffie drinken en eens kijken welke gordijnen naadloos aansluiten op jouw wensen.


Kom langs in de winkel!
Annemiek van Til
Written by
Annemiek van Til

Marketeer bij Thuisin. Altijd opzoek naar de perfecte woorden die passen bij onze projecten om jou mee te nemen in de brede en fascinerende wereld van het interieur!

Read more about Annemiek van Til