Kast Event

Kom naar ons kast event!

15% korting op jouw droomkast, boek je plekje nu!

Laten we feesten, want wij vieren ons 90-jarig bestaan samen met jou! Ontwerp jouw droomkast met onze stylist en pak 15% jubileumkorting mee. En maak je geen zorgen over meten en monteren; onze vakmensen regelen dat voor je! Of je nu gaat voor een prachtige inloopkast met sfeervolle verlichting of een slimme wasmachinekast, wij realiseren het. Reserveer snel jouw plekje, want ze zijn beperkt!

Geniet van een exclusieve korting!

Deze exclusieve korting van 15% is alleen geldig op een aantal dagen tijdens onze speciale jubileumperiode, namelijk:

  • 9, 10 & 11 november
  • 14, 15 & 16 december

Dit is jouw kans om je droomkast op maat te realiseren. Onze geweldige stylist staat klaar om samen met jouw een kast te ontwerpen die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Of je nu droomt van een inloopkast met sfeervolle verlichting of een tv-meubel met elektrische haard, wij zijn er om jou te ondersteunen bij het realiseren van jouw wensen.

Wacht niet te lang met het reserveren van jouw plekje, want voor je het weet, zitten we helemaal vol!

Wat je van ons kunt verwachten?

Heb jij jouw plek geboekt op één van de beschikbare data? Dan gaan we samen jouw ideale kast ontwerpen! Met onze kastenspecialist aan je zijde, maak je jouw droomkast realiteit en profiteer je van een exclusieve 15% korting.

Van ontwerp tot montage!

Zodra wij jouw kast hebben ontworpen, nemen we je aan de hand tot en met de montage. Dat is waar Thuisin voor staat: ontzorging. Je hoeft dus niet te klungelen met bouwpakketten, worstelen met boormachines en waterpassen of balanceren op wiebelige huishoudtrapjes.

Kom maar door met jouw ideeën! Wil je de hele voorraad en ook je wasmachine netjes in een kast wegwerken? Dan struikel je nooit meer over rondslingerende spullen in jouw bijkeuken. Of kies je voor een kledingkast op maat waar je eindelijk álles in kwijt kan? Dat geeft rust.

Wat je wensen ook zijn, wij vertalen ze samen naar een 3D tekening van jouw ideale kast! Je kunt kiezen uit:

  • Schuifdeurkasten;
  • Draaideurkasten;
  • Kledingkasten;
  • Inloopkasten;
  • Wandkasten;
  • Tv-kasten (met of zonder elektrische haard);
  • Wasmachinekasten.

Naar welke ben jij op zoek? Wij zijn benieuwd!

Kast op maat laten monteren

Onze vakmensen komen jouw maatwerkkast monteren. Dankzij onze ervaring en passend gereedschap zetten wij jouw kast op maat snel en vakkundig in elkaar. Wij stellen de deurtjes goed af of zorgen ervoor dat de verlichting het keurig doet. En als de klus geklaard is dan laten we alles netjes achter.

Laat je dus niet langer weerhouden en ga voor eindeloze opbergmogelijkheden, benut het laatste hoekje van je kamer of zorg eindelijk voor die super sfeervolle woonkamer met een tv-kast inclusief sfeerverlichting!

En alles met 15% korting tijdens ons jubileum. Boek snel jouw plekje want vol = vol.

Schrijf je nu in