Kast Event

Kom naar ons kast event!

kastenformulier

Verzeker jezelf nu van een plekje!

Plan jouw kast ontwerp moment

Ga tijdens het kastenfestival jouw perfecte kast ontwerpen! Samen met onze kasten specialist teken jij de kast van je dromen uit. Plan nu snel en eenvoudig online jouw afspraak, wij zijn benieuwd naar jouw wensen!

Het kastenfestival is een tijdelijk event, vol = vol.

Kastenfestival - van ontwerp tot montage!

Als wij jouw kast ontworpen hebben dan begeleiden wij je tot en met de montage. Want dat is Thuisin, wij ontzorgen je. Je hoeft dus niet te sjouwen met bouwpakketten, hanteren met boor en waterpas of op je wiebelende huishoudtrap te klimmen.

Hoe jouw festival moment er precies uitziet? Je leest het hieronder.

Hoe ziet jouw kastenfestival eruit?

Wij staan samen stil bij jouw wensen voor een kast op maat.

Wil je de hele voorraad en ook je wasmachine netjes in een kast wegwerken? Dan struikel je nooit meer over rondslingerende spullen in jouw bijkeuken. Hetzelfde geldt voor een kledingkast op maat waar je eindelijk álles in kwijt kan, dat geeft rust.

Een opgeruimde kamer voelt veel ruimtelijker. Kom maar door met jouw ideeën! Wij vertalen ze samen naar een 3D tekening van jouw ideale kast! Kies uit de volgende kasten:

  • Schuifdeurkasten
  • Draaideurkasten
  • Kledingkasten
  • Inloopkasten
  • Wandkasten
  • Tv-kasten
  • Wasmachinekasten

Gun jezelf rust, meer ruimte in huis én bespaar tijd die je anders kwijt bent aan het zoeken of opruimen van spullen. Jouw nieuwe kast past qua stijl en sfeer precies bij jouw interieur. Want de kleur, vakindeling, verlichting en uitstraling ontwerp je volgens je eigen wensen.

Kast op maat laten monteren

Onze vakmensen komen jouw maatwerkkast monteren. Dankzij onze ervaring en passend gereedschap zetten wij jouw kast op maat snel en vakkundig in elkaar. Wij stellen de deurtjes goed af of zorgen ervoor dat de verlichting het keurig doet. En als de klus geklaard is dan laten we alles netjes achter.

Laat je dus niet langer weerhouden en ga voor eindeloze opbergmogelijkheden, benut het laatste hoekje van je kamer of zorg eindelijk voor die super sfeervolle woonkamer met een tv-kast inclusief sfeerverlichting!

En alles met 15% korting tijdens het kastenfestival. Boek snel jouw plekje want vol = vol.