Opening hours
Monday
Closed
Tuesday
9:00 AM - 6:00 PM
Wednesday
9:00 AM - 6:00 PM
Thursday
9:00 AM - 6:00 PM
Friday
9:00 AM - 6:00 PM
Saturday
9:00 AM - 4:00 PM
Sunday
Closed
Contact
Stuijvenburchstraat 11
6961 DP Eerbeek
Phone number
0313 651 393
E-mail address
[email protected]
Pamela Pamela
Rob Rob

Ons assortiment

Weg met witte wanden!
Een likje verf, hip behang of toffe panelen?
Wij helpen je graag!

Onze veelzijdige wandbekleding

Neem contact op
Maak een afspraak

Vul jouw gewenste datum en tijd in, dan nemen wij contact met je op om de afspraak te bevestigen!

Wil je teruggebeld worden?

Vul dan onderstaand formulier in! Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Woonwinkel in Eerbeek

Raamdecoratie kopen in Eerbeek

Ben je op zoek naar nieuwe plissés met gedurfde prints, of wil je juist shutters die naadloos aansluiten op jouw interieur? Dan ben je bij onze woonwinkel in Eerbeek aan het juiste adres. We bieden een breed assortiment aan raamdecoratie en kunnen alles op maat maken, zodat je voor elk type raam geschikte raamdecoratie vindt. Of het nu gaat om grote ramen, draaikiepramen of schuifpuien; bij ons vind je jouw ideale raamdecoratie!

Gordijnen kopen in Eerbeek

Gordijnen zijn dé sfeermakers van elke ruimte! Bovendien zijn ze ontzettend functioneel. Denk bijvoorbeeld aan verduisterende gordijnen voor je slaapkamer, zodat het 's ochtends langer donker blijft, en inbetweens in je woonkamer om nieuwsgierige blikken van buitenaf te weren. Het leuke is dat gordijnen een breed scala aan diverse kleuren en dessins hebben. Zo vind je voor elke ruimte passende gordijnen. Kom langs in onze woonwinkel in Eerbeek om jouw perfecte gordijnen te vinden.

Vloer kopen in Eerbeek

Is jouw huis toe aan een gloednieuwe vloer, maar weet je niet welk vloertype bij jouw wensen past? Denk aan een pvc-vloer in de keuken, tapijt in de slaapkamer, of zelfs pvc in de badkamer. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte vloer, zodat je een vloer hebt die niet alleen gemakkelijk te onderhouden is, maar ook stijlvol oogt en aansluit op jouw woonstijl!

Behang, verf en wandpanelen kopen in Eerbeek

Om jouw huis wat meer sfeer te geven, is het een uitstekend idee om je muren op te fleuren. Denk bijvoorbeeld aan stoer behang met een dessin, een likje verf in een knusse kleur zoals okergeel, of wandpanelen voor een moderne uitstraling. Vind je het lastig om te bepalen wat bij jouw interieur past? Kom dan langs in onze woonwinkel in Eerbeek voor interieuradvies. Samen geven we jouw huis een frisse, nieuwe uitstraling!

Boek jouw afspraak Read more