Interieuradvies Topstyliste!

Droom je van een interieur dat helemaal bij jou past, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Geen zorgen, een topstylist is er om je te helpen! Zij gaat met je zitten om samen een start te maken voor het creëren van een gezellig interieur dat helemaal bij jouw stijl en wensen past. Denk aan comfort, harmonieuze kleuren en materialen. Wacht niet te lang met reserveren, want we hebben maar beperkt plek!

Boek vrijblijvend interieuradvies!

Klaar voor een te gekke samenwerking met een topstylist? Haar naam houden we nog even geheim, maar geloof ons, ze heeft al heel wat huizen omgetoverd tot ware droomplekken! Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor 18 november. Dit is een exclusieve kans die je niet wilt missen!

Let op: dit event is volgeboekt.

Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mail naar: [email protected] onder vermelding van je contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom bij Thuisin?

Ten eerste, dit is een exclusieve kans om samen te werken met een topstylist, maar er zijn meer redenen om te kiezen voor interieuradvies bij Thuisin, namelijk:

  1. Onze stylisten weten precies welke producten en stijl bij jou past, wat je kostbare tijd bespaart bij het zoeken.
  2. Geen miskopen meer, wat betekent dat je flink wat geld bespaart.
  3. Onze stylisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de creativiteit en frisse ideeën om jouw ruimte echt uniek te maken.
  4. Bij ons vind je alles voor de complete inrichting van je huis, inclusief vloeren, raamdecoratie, gordijnen en nog veel meer!
  5. We bieden na het interieuradvies totale ontzorging voor de vervolgstappen; inmeten, monteren, leggen.

Dus, waarom nog twijfelen? Reserveer je plekje en ontdek de mogelijkheden voor jouw interieur!

En een tip: breng een plattegrond van je huis, enkele foto's van je huidige interieur en je wensenlijstje mee en haal het maximale uit jouw interieuradvies!