Fauteuils kopen bij Thuisin Heerhugowaard

Met een lekker zittend relax fauteuil is je woonkamer pas af. Of je slaapkamer, want misschien wil je juist daar rustig zitten en ontspannen een boek lezen op je e-reader? Faulteuils zijn er in alle soorten, maten en kleuren dus welk fauteuil kies jij? Ontdek jouw nieuwe fauteuil in de showroom, kom naar Thuisin Heerhugowaard en ga vooral proef zitten, hangen of liggen in onze fauteuils!

Welke kleur fauteuil kies je?

Hier alvast een stukje keuzehulp. Los van je woonstijl past een wit of beige fauteuil in elk interieur. Een lichte kleur combineer je makkelijk met de bestaande inrichting. Ben je praktisch ingesteld dan kies je sneller voor een fauteuil in grijs, want vlekken vallen dan minder snel op. Wij nemen jouw eisen graag mee in het adviesgesprek, stel je wilt een fauteuil met een afneembare stof. Want niet iedereen is fan van fauteuils van leer, zo’n aaibare velours stof nodigt je veel meer uit? Kies bij ons jouw favoriete kleur en stof voor je fauteuil.

Welke voordelen heeft jouw relax fauteuil?

Bij voordelen kan je aan de stoffering denken, leer, afneembare stoffen of een stof waar je kleintjes of huisdier op rond mogen springen. Een ander voordeel kan zijn dat je fauteuil draaibaar is, stel je wil makkelijk verschillende kanten op kunnen kijken terwijl je relaxstoel op dezelfde plek blijft staan. En wat dacht je van een fauteuil met of zonder armleuningen? Ook zo’n keuze waar wij je graag bij helpen. Armleuningen ondersteunen je lichaam. Een Fauteuil zonder armleuningen geeft meer ruimte naar de zijkant toe. En je kan er wellicht met z’n tweetjes op zitten, net een love seat maar dan als fauteuil.

Zit je toch te twijfelen of een bank geen betere optie is?

Fauteuil met of zonder hocker?

Als je jouw favoriete kleur en materiaal hebt gekozen mag je nog even nadenken over de vorm. Wij hebben in de showroom kleine fauteuils, stel er is weinig plek. En wil je juist geen grote bank maar twee fauteuils alle ruimte geven om lekker tv te kijken? Dan is een relaxstoel met hoge rugleuning fijn. En wat dacht je van een elektrische fauteuil waar je zo van standen kan wisselen, van zitten naar liggen? Moet er een bijpassende hocker bij je fauteuil of wil je een usb aansluiting voor je smartphone in de stoel? Je mag de verschillende fauteuils en alle opties testen.

Kom eens langs in de showroom van onze woonwinkel in Heerhugowaard en ervaar welke fauteuil het lekkerst zit. Tot snel bij Thuisin Heerhugowaard!

Kom naar Thuisin Heerhugowaard