Forbo

Bij Thuisin hebben we een groot assortiment vloeren van Forbo.
Kom gerust eens in de winkel langs om de collectie te bekijken.

Met een vloer van Forbo kies je voor goede kwaliteit en duurzaamheid. Forbo vloeren hebben een Diamond Seal laag waardoor ze super sterk zijn. Dit betekent amper tot geen krassen en slijtage op jouw vloer. Daarnaast bieden ze verschillende collecties met hout, steen, beton en printjes dessins. De vloeren worden ontworpen in Nederland en zijn gecreëerd om jouw interieur af te maken. Je kan dus kiezen voor een mooie strakke vloer of toch juist voor een speels effect, de keuze is enorm!

Voordelen Forbo

Naast dat het een sterke vloeren zijn, zijn er meer voordelen. De vloeren zijn prachtig om te zien, duurzaam, geluidsdempend, comfortabel en hebben een goede Aquagrip. Dit houdt in dat de buren niet gauw last zullen hebben van geluidsoverlast. Daarnaast is de vloer lekker warm en behaaglijk. De dessins zien er levensecht uit en het is gemakkelijk te onderhouden.

Onderhoud

Je vloer op zijn mooist laten is een koud kunstje. Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks stof en vuil van de vloer verwijderen met een stofverwijderaar of stofzuiger met zachte borstel. Maak daarna de vloer schoon met een vochtige vloermop en je vloer ziet er weer uit als nieuw.

Vloerplanner

Vind je het moeilijk om te kiezen en/ of wil je graag weten hoe een vloer er in jouw interieur uitziet? Maak dan gebruik van de Forbo vloerplanner. Hiermee kan je gemakkelijk zien hoe jouw favoriete vloer er uit ziet in jouw interieur. Een mooie vloer gevonden maar de kleur op je muur matcht niet? Op de vloerplanner kan je ook de muren een ander kleurtje geven.

Collectie

Benieuwd geworden naar de collectie van Forbo? Kom dan gerust langs bij één van onze Thuisin vestigingen bij jouw in de buurt. Geen tijd om de deur uit te gaan? Kijk dan ook eens op onze vloeren shop.

 

 

    

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging