Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1580 beoordelingen van klanten.

Fotobehang

Op zoek naar een unieke twist in je interieur? Kies dan voor fotobehang van Thuisin. Dat kan van je persoonlijke foto's of bestaande foto's.

Wat is fotobehang

Ook al heb je genoeg keuze in patronen en dessins, soms wil je een levensechte afbeelding in je kamer. En het liefst in het groot. Gelukkig hebben we fotobehang. Prints van jezelf, of van bestaande afbeeldingen gedrukt op behang.

Door fotobehang te gebruiken in je interieur, geef je een persoonlijke en unieke draai aan je woning. Het behang is gemaakt van speciaal papier dat bedrukt is met een UV bestendige inkt. Door deze inkt blijven de kleuren behouden, zelfs als het veel zonlicht op zich krijgt.

Fotobehang komar

Net ‘echt’

Een berglandschap, een ondergaande zon, de skyline van New York of een bos in de herfst, van foto’s is ieder behang te maken. Door de digitalisering is van alles te printen. Het bekende sloophout waar de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek wereldberoemd mee werd, is ook als behang met digitale fotoprint leverbaar. Je moet er dichtbij staan om te zien en te voelen dat het geen echt hout is, zo bedrieglijk goed zijn die foto’s. Hetzelfde geldt voor fotobehang met bakstenen, beton en andere ‘muren’.

Fotobehang Komar Paarden

Fotobehang van je eigen foto’s

Bij Thuisin is het mogelijk om je eigen foto’s te laten drukken op behang. Zo heb jij de mogelijkheid om je meest dierbare momenten, of de best geschoten foto’s levensgroot terug te zien op je wand. In welk formaat je ook wenst. Alles kan online, via onze Behang Shop. Het enige wat je daar hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Binnen 7 werkdagen heb jij je fotobehang in huis. Je gepersonaliseerde fotowand heb je bij Thuisin al voor slechts € 32,50 per m2.

Fotobehang van onze beeldenbank

Wil je wel graag fotobehang, maar het liefst van een bestaande afbeelding. Of heb je zelf geen geschikte foto? Dan kan je kiezen uit meer dan 1 miljoen beelden van onze beeldenbank. Of je nu gek bent op prachtige landschappen, of eerder bekende steden. Misschien wel echt lijkende betonnen muur in je kamer? Of toch die ene beroemdheid om naar uit te kijken? Alles is mogelijk voor slechts €32,50 per m2.

Blog voorjaar Fotobehang Komar bloemen

Hoe te behangen met fotobehang

Voor het beste resultaat is het noodzakelijk om alle stroken behang naadloos op elkaar en op patroon aan te sluiten. Dat is ook de reden dat we banen met fotopapier voor je nummeren. Neem de tijd om je behang op te hangen, het is een secuur werkje. Wat je nog beter kunt doen, is je behang laten ophangen door de specialisten van Thuisin. Ontdek de mogelijkheden op onze behang-shop of in onze winkel.

banner behang-shop.nl - behang - Thuisin
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging