Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Gordijnen laten maken

Je gordijnen laten maken doe je bij Thuisin. Wij komen bij je thuis inmeten en hangen de op maat gemaakte gordijnen bij je thuis op. Zo kan jij genieten van je op maat gemaakte gordijnen.

Gordijnen op maat laten maken

Gordijnen werken isolerend, sfeerverhogend en verduisterd. Ligt wel aan welke stof je kiest. We hebben een ruime collectie overgordijnen, in-betweens en vitrages. Gordijnen kan je kant en klaar kopen, maar je gordijnen laten maken is een veel betere optie. Met precies passende gordijnen voor je ramen hangen de gordijnen beter en vallen ze mooier voor je raam. Geen standaard afmetingen die je zelf moet bijwerken, dat doet Thuisin voor je. De reden om je gordijnen te laten maken door de specialist in gordijnen: Thuisin.

Gordijnen laten maken en inmeten

Thuisin komt bij jou thuis om je ramen en deuren voor je gordijnen op te meten. Zo weten we precies hoe lang en breed je gordijnen moeten zijn. Ook houden we rekening met welke plooi je de gordijnen voor je ramen wilt hangen. Of misschien kies je wel voor een gordijnen met stang met ringen. Na het opmeten bestellen wij je gekozen gordijnstoffen op maat en komen wij op een afgesproken tijdstip deze voor je ophangen. Wil jij je gordijnen laten maken met de zekerheid dat ze ook goed voor je ramen hangen? Kom dan naar Thuisin.

Verduisterende gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen zijn gordijnen die een dikke stof hebben en vaak donkerder gekleurd zijn. Ze zorgen voornamelijk voor verduistering, wat ideaal is voor de slaapkamer. Aangezien geen enkel raam hetzelfde is en geen enkel plafond van dezelfde hoogte, kan je voor het mooiste resultaat je verduisterde gordijnen op maat laten maken, want precies passende verduisterende gordijnen staan het mooist. En dat kan bij Thuisin. Zo weet je zeker dat jouw gekozen gordijnen precies passen voor jouw ramen. Het is geen standaard afmeting die je zelf moet bijknippen en naaien, dat doen wij voor je. De reden om je verduisterende gordijnen op maat te laten maken door Thuisin.

Gordijnen laten maken – varianten

Bij Thuisin kan je alle gordijnen op maat laten maken. Zoals de verschillende  stoffen in-betweens, overgordijnen, verduisterende gordijnen en vitrages. In-betweens zijn ideaal om je kamer iets aan te kleden. Ze laten licht door, maar geven je toch de nodige privacy. Niet zoveel licht als de vitrages. Vitrages zijn gemaakt van een dunne stof die dient voor aankleding. Je kan hier wel doorheen kijken. Overgordijnen zijn ideaal voor op de slaapkamer, net als verduisterende gordijnen. Deze zijn gemaakt van een dikkere stof. Die dikke stof laat geen licht binnen. Hoe donkerder de stof, hoe donkerder de kamer. Ook zijn overgordijnen een goede isolator. Door de dikke stof komt eventuele toch van de ramen niet in je kamer. In de zomer is een overgordijn handig om de zon en zo ook de warmte te weren.

Of je ramen of deuren nu extreem hoog of breed zijn, wij maken alle opties met verschillende gordijnstoffen precies voor je op maat.

Kijk hier voor onze totale collectie gordijnen of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging