Gordijnen laten maken

Je gordijnen laten maken, dat doe je bij Thuisin. In onze winkel kan je zelf kiezen welke gordijnen bij je smaak en interieur passen. Wij adviseren je hierbij en laten verschillende mogelijkheden zien. Je kiest zelf welke lengte, welke stof en welke plooi. Vervolgens komen wij bij je thuis inmeten en hangen de gordijnen ook bij je thuis op. Zo kan jij genieten van je op maat gemaakte gordijnen.

Gordijnen op maat laten maken

Gordijnen werken isolerend, sfeerverhogend en verduisterd. Dat ligt uiteraard wel aan welke stof je kiest. Welke stof het ook wordt, wij hebben een ruime collectie overgordijnen, in-betweens en vitrages. Gordijnen kan je kant en klaar kopen, maar je gordijnen laten maken is een veel betere optie. Met precies passende gordijnen voor je ramen hangen de gordijnen beter en vallen ze mooier voor je raam. Geen standaard afmetingen die je zelf moet bijwerken, dat doet Thuisin voor je. Dé reden om je gordijnen te laten maken door de specialist in gordijnen: Thuisin.

Bekijk ze in onze winkel

Gordijnen laten maken en inmeten

Thuisin komt bij jou thuis om je ramen en deuren voor je gordijnen op te meten. Zo weten we precies hoe lang en breed je gordijnen moeten zijn. Ook houden we rekening met welke plooi je de gordijnen voor je ramen wilt hangen. Of misschien kies je wel voor een gordijnen met stang met ringen. Na het opmeten bestellen wij je gekozen gordijnstoffen op maat en komen wij op een afgesproken tijdstip deze voor je ophangen. Wil jij je gordijnen laten maken met de zekerheid dat ze ook goed voor je ramen hangen? Kom dan naar Thuisin.


Gordijnen laten maken, de varianten

Bij Thuisin kan je alle gordijnen op maat laten maken. Zoals de verschillende stoffen in-betweens, overgordijnen, verduisterende gordijnen en vitrages. In-betweens zijn ideaal om je kamer iets aan te kleden. Ze laten licht door, maar geven je toch de nodige privacy. Niet zoveel licht als de vitrages. Vitrages zijn gemaakt van een dunne stof die dient voor aankleding. Je kan hier wel doorheen kijken. Overgordijnen zijn ideaal voor op de slaapkamer, net als verduisterende gordijnen. Deze zijn gemaakt van een dikkere stof. Die dikke stof laat geen licht binnen. Hoe donkerder de stof, hoe donkerder de kamer. Ook zijn overgordijnen een goede isolator. Door de dikke stof komt eventuele tocht van de ramen niet in je kamer. In de zomer is een overgordijn handig om de zon en zo ook de warmte te weren.

Of je ramen of deuren nu extreem hoog of breed zijn, wij maken alle opties met verschillende gordijnstoffen precies voor je op maat.

Kijk hier voor onze totale collectie gordijnen of kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

Meer weten over gordijnen laten maken

Neem contact met ons op

Via dit formulier kun je contact opnemen met de winkel.

Maak een afspraak

Je kan aangeven wanneer je een afspraak wilt, wij kijken of het past en bevestigen de afspraak.

Laat je terugbellen