PVC vloer in Bloemendaal

Ontdek de mooiste pvc vloeren in Bloemendaal bij Thuisin Bloemendaal. Het team van Boudewijn staat voor jou klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de pvc vloer die aansluit bij jouw woonwensen. Van houtlook tot betonlook en in verschillende patronen, kleuren en dessins.

Bezoek Thuisin Bloemendaal
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
In even weken geopend van 11:00 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten
* Op dinsdag geopend op afspraak. In even weken geopend op zaterdag van 11-17 uur.
Contact
Bloemendaalseweg 48 B
2061 CL Bloemendaal
Telefoonnummer
023 526 4286
E-mailadres
[email protected]

PVC vloeren voor elke ruimte

Bij Thuisin Bloemendaal in Bloemendaal hebben wij een ruim assortiment aan verschillende pvc vloeren. PVC is een geschikte keuze voor al jouw woonruimtes, pvc kan namelijk goed tegen vocht waardoor deze makkelijk in ruimtes zoals de badkamer of de keuken kan worden gelegd. Daarnaast is pvc zeer geschikt voor vloerverwarming.

Door het sterke materiaal waar pvc vloeren van gemaakt zijn, gaan ze jaren mee. Dit maakt pvc een duurzame oplossing voor jouw woning. Benieuwd naar onze collectie pvc vloeren?

PVC vloeren in verschillende looks

PVC vloeren komen in verschillende soorten, looks en dessins. Zo hebben we ruime keuze aan houtlook pvc vloeren, visgraat pvc vloeren en zelfs tegels pvc vloeren. Zo kan jij in elke ruimte van het huis kiezen voor een andere soort look maar behoudt je toch de sterke eigenschappen van pvc.

Zelf je nieuwe pvc vloer voelen, zien en ontdekken? Dat kan! Bij Thuisin Bloemendaal in Bloemendaal

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Dat kan zelfs heel goed. Een pvc-vloer neemt heel snel de temperatuur van de vloerverwarming op en kan die optimaal geleiden. De vloer wordt aangenaam warm én je verspilt minder energie.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

De embossing-laag geeft een pvc-vloer z’n uiterlijk. In die laag wordt ook een voelbare structuur aangebracht waardoor de vloer echt lijkt.

Bij register embossing volgt deze structuur exact het dessin van de filmlaag. Elke nerf uit de film wordt dan precies overgenomen in de bovenste laag.

Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen; een harde slijtlaag, een laag met een bedrukt dessin, een versterkingslaag en een zachte onderlaag. Hoe dikker de onderste schuimlaag, hoe comfortabeler de vloer loopt.

Het verschil met een pvc vloer is gering, maar algemeen gesteld kun je zeggen dat een pvc vloer harder is en vinyl zachter. Dat geldt voor zowel de onderste als de bovenste laag. Zeker bij zware belasting of intensief gebruik kun je daarom beter kiezen voor een pvc vloer.

Pvc-vloeren zijn erg hygiënisch en gemakkelijk in het onderhoud. Met een droge doek / wisser, de stofzuiger en af en toe een sopje houd je deze vloer goed schoon.

Pvc-vloeren met houtmotief zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden.

Pvc-vloeren zijn vochtbestendig en daardoor ook toe te passen in badkamers, keukens etc.