Wasmachinekasten Staphorst

Ontdek de meest stijlvolle wasmachinekasten op maat in Staphorst bij Thuisin Boer Staphorst. De specialisten van Johan Bert Boonstra staan voor jou klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van een hoogwaardige en functionele wasmachinekast die aansluit bij jouw opbergbehoeften en persoonlijke voorkeuren. Van wasombouw tot wasdrogerkast of beiden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en inrichtingen.

Bezoek Thuisin Boer Staphorst
Openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Contact
Achthoevenweg 2
7951 SK Staphorst
Telefoonnummer
0522 466 800
E-mailadres
[email protected]
8,8
Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 100 beoordelingen.

Bij Thuisin Boer Staphorst in Staphorst hebben wij een ruim assortiment aan hoogwaardige op maat gemaakte wasmachinekasten. De ideale keuze voor een aantrekkelijke en georganiseerde opbergruimte. Wasmachinekasten bieden namelijk specifieke opbergmogelijkheden voor je wasmachine, wasmiddelen en andere benodigdheden. Daarnaast zijn de wasmachinekasten uitgerust met handige functies, zoals uittrekbare planken of lades voor gemakkelijke toegang tot je wasmiddelen en andere benodigdheden.

Door de verschillende uitvoeringen, kleuren en inrichtingen heb je de mogelijkheid om een kast te kiezen die past bij de stijl van je wasruimte. Ze voegen niet alleen functionaliteit toe, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling en sfeer van de ruimte. Benieuwd naar onze collectie wasmachinekasten?

Wasmachinekasten komen in verschillende uitvoeringen, kleuren en inrichtingen. Zo hebben we ruime keuze aan wasmachinekasten met ingebouwde wastafel, hoogkasten, onderkasten en opklapbare kasten. Maak je wasroutine efficiënter en geef je wasruimte een stijlvolle inrichting.

Zelf je nieuwe wasmachinekast zien en ontdekken? Dat kan! Bij Thuisin Boer Staphorst in Staphorst

Veelgestelde vragen

Alle duurzame vloeren van Respectables zijn voorzien van een click systeem. Hierdoor is er geen verlijming nodig met de ondergrond, dit is beter voor het milieu. Onze vakmannen komen graag de vloer bij jou thuis leggen.


Ja, in principe is het mogelijk om Novilon zelf te leggen. Maar wij raden aan om dit door een vakman te laten doen. Tot 40 m² kan los gelegd worden, zonder verlijming. Voor grotere oppervlakten is dat wel noodzakelijk en daarvoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Dat is belangrijk omdat kleine oneffenheden anders zichtbaar worden aan de bovenkant.

Het egaliseren gebeurt met egaline dat zorgt voor een egaal oppervlak én fungeert als lijmlaag. Egaliseren is ook nodig bij stroken en tegels.

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij je uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij je een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt voor een inmeet-afspraak.

Wanneer je persoonlijk advies wilt over je vloer, voor aanschaf of onderhoud, ben je van harte welkom bij de winkel bij jou in de buurt. Ook het legwerk kunnen we voor je uitvoeren.

Marmoleum is een natuurlijk product dat geproduceerd wordt met een rugweefsel van jute. De vloer is enkele millimeters dik en zeer slijtvast.Verder bestaat het uit lijnzaadolie, gemalen kurk, houtmeel of hars. In veel kleuren en dessins verkrijgbaar bij Thuisin.

Je vindt 't bij Thuisin