Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1999 beoordelingen van klanten.

Binnenkijker Nollen in Hengevelde

Een huis met 100% pure stijl en klasse. Uniek en toch onwijs gangbaar. Dat is dit huis van Antoinet & Vincent in Hengevelde, waar Thuisin Leferink in Goor wederom weer perfect de wens van de klant en de kunst van een woninginrichter heeft samengebracht. En zeg nou zelf, de foto’s zeggen toch genoeg.

Het plan voor Antoinet & Vincent Nollen

Antoinet kent Mariëlle allang, zelfs het vorige huis is volledig onder handen genomen door haar. Met de bouw van deze schuurwoning hebben ze gelijk weer de hulp van Thuisin Leferink ingeschakeld. Want als je nieuw gaat bouwen en het goed wilt doen, dan doe je dat vanaf het begin.

Uitwerking van het plan

Antoinet wist al goed wat ze wilde qua kleuren; okergeel en olijfgroen. En dat zijn de kleuren die Mariëlle natuurlijk heeft laten terugkomen. Zo wisten Antoinet en Vincent ook gelijk al de stijl die ze wilden. Een modern huis met een authentieke twist. Aan de buitenkant van het huis zie je veel hout, dat mocht in het interieur natuurlijk ook terugkomen. Een dagje in de winkel struinen met stalen in de hand van onder andere de nieuwe kleuren en met een 3d-plan van Mariëlle was dat het begin van een topproject. Zelfs de meubels* zijn uiteindelijk meegenomen.

Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen

Thuisin Leferink

Thuisin Leferink is al 20 jaar een begrip in Goor. De inspirerende winkel, vol met producten voor je complete woning, is in de handen van Mariëlle en Patrick Leferink. Met advies, inclusief een compleet interieurplan, en handige handen maken ze van ieder interieur een plaatje.

Een huis met 100% pure stijl en klasse. Uniek en toch onwijs gangbaar. Dat is dit huis van Antoinet & Vincent in Hengevelde, waar Thuisin Leferink wederom weer perfect de wens van de klant en de kunst van een woninginrichter heeft samengebracht. En zeg nou zelf, de foto’s zeggen toch genoeg.

Binnenkijker Nollen

Wat heeft Thuisin Leferink precies gedaan?

Woonkamer en keuken

In de woonkamer hebben ze gekozen voor houten jaloezieën van Luxaflex met bredere lamellen (kleur 8340). Bij de openslaande deuren hebben ze gekozen voor shutters van Piet Boon (kleur 06), op advies van Mariëlle. Met shutters creëer je net iets meer klasse en stijl in huis én het past perfect bij een moderne en authentieke inrichting. Het behang van Arte Signature (kleur 24568) past goed bij de kleurwensen en maakt niet gelijk alles strak. En de gordijnen, inbetweens van LOOKin 38 (Net, kleur 04) om precies te zijn, hebben een soort linnenlook wat de keuken, woonkamer en zelfs slaapkamer warmer maakt. Met de stoeltjes en de accessoires in het okergeel is de kleurwens van Antoinet en Vincent helemaal in vervulling gekomen.

Slaapkamer

Helemaal uniek en daarbij gelijk ook fantastisch is de houten wand van Nature at Home (Rakit) in de slaapkamer. Iets waar Antoinette zelf niet was opgekomen, maar waar Mariëlle haar gevoel voor styling heeft laten zien. Het maakt de kamer warmer en het haalt het houtwerk, wat je buiten ziet, echt naar binnen. Een slaapkamer moet verder donker zijn om heerlijk te slapen. Vandaar dat ze gekozen hebben voor overgordijnen van Eijffinger Velvet Minsk (kleur 9). Op de gehele bovenverdieping ligt de pvc vloer van LOOKin, de robuust Grote Eik XL. En die vloer maakt het warme en stoere plaatje compleet.

Zolder & kelder

Het meest trots is Antoinette op de schuine jaloezieën van LOOKin (50 mm, kleur 5667) boven op zolder. Die zijn in een punt gemaakt, net als het dak. De perfecte oplossing en ook deze oplossing is bedacht door Mariëlle. Intussen is de kelder voor de kinderen ook helemaal bekleed met vintage vloerbedekking (helaas nog geen foto’s van). Maar het huis is af, ze wonen er een half jaar en ze wonen er heerlijk.

*De gekozen meubels zijn gekozen bij Thuisin Leferink. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan heb je hier een lijstje met de meubels. Vraag bij Thuisin Leferink verder naar de mogelijkheden qua meubels.
– Hoekbank Butterfly van Sevn
– Vitrinekast en dressoir Geneve van Eleonora
– Salontafels van By-Boo
– Barstoelen Ruby van Eleonora
– Fauteuils Jaimey in woonkamer van Eleonora
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen
Binnenkijker Nollen

Wil jij dit ook?

Heb jij ook een winkel die wel een restyling kan gebruiken? Of is je woonkamer, slaapkamer of gewoon je hele huis toe aan een opknapbeurt inclusief plan uit de handen van één van onze Thuisin professionals? Kom dan langs bij een winkel bij jou in de buurt, of neem contact met ons op!

Binnenkijker Nollen - modern
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging