Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

Je hebt liefde voor:

♥︎ Ronde en natuurlijk vormen
♥︎ Barok
♥︎ Symmetrie
♥︎ Donker teak, koloniaal, gepolijst
♥︎ Donkere en rustige kleuren
♥︎ Raamdecoratie met patronen of prints
♥︎ Velours stoffen

Jouw stijl is... KLASSIEK!

Jouw hart ‘klopt’ bij de Klassieke stijl!

Een stijlvolle trend vol met elegantie. Jouw hart gaat harder kloppen bij kroonluchters, plafond ornamenten en sierlijke ‘barok’ meubels. Het liefst zet je daarbij alles symmetrisch en vaak in tweevoud neer. De klassieke stijl gaat terug naar de tijd van de renaissance en schets zich door het ‘versierde’ interieur met rijke kleuren en fijne materialen. Denk daarbij aan velourszijdestoffen, leren meubels en mooi afgewerkt hout.

Volg ons op Pinterest

Wat je ook kunt doen is ons volgen op Pinterest om je nog meer te laten inspireren! Van vloeren tot raamdecoratie van volledig ingerichte woningen in de klassieke stijl tot bijpassende accessoires: bij Thuisin vind je van alles!

Is jouw stijl klassiek? Laat je inspireren bij Thuisin over de klassieke stijl met trends en tips! Keuze gordijnen
Is jouw stijl klassiek? Laat je inspireren bij Thuisin over de klassieke stijl met trends en tips!
Is jouw stijl klassiek? Laat je inspireren bij Thuisin over de klassieke stijl met trends en tips!
Eijffinger behang Trianon, klassiek
Is jouw stijl klassiek? Laat je inspireren bij Thuisin over de klassieke stijl met trends en tips!

Afspraak met de stylist

Wil je nog meer tips over de klassieke stijl en wil je dit het liefst toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag! Ze maken een moodboard voor je op maat en zoeken de juiste producten die bij de klassieke stijl passen.

Waar wacht je nog op en maak een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt!

Producten voor de klassieke stijl

Verf & behang

In een klassieke stijl zie je veelal diepere kleuren in combinatie met rustige kleuren. Beige & wit zijn de lichtere varianten, blauw & zwart de donkere tinten. Deze kleuren kan je laten terugkomen op de wanden, je vloeren en in het grote meubilair. Qua behang heb je genoeg keuze, of je nu voor volledige barok stijl gaat, of alleen met een vleugje goud. Met behang in de klassieke stijl heb je gelijk de goede sfeer te pakken. Voor alle kleuren verf en om lekker te bladeren in behang boeken kom je naar Thuisin!

Raamdecoratie

Raamdecoratie in de klassieke stijl kan je zo gek maken als je wilt. Wat je vaak ziet zijn vouwgordijnen in dikkere en veelal donkere stoffen. Verder kan je alle raamdecoratie toepassen in deze stijl, als deze maar donker is. Of je gaat voor een barokpatroon in je rol– of vouwgordijnen. Gordijnen van velours in rijke kleuren maken je raambekleding helemaal af. Meer raamdeco trends in jouw stijl? Kom naar onze winkel.

Vloeren

De klassieke stijl onderscheidt zich door donkere vloeren. Het maakt niet uit welke vloer je kiest (pvc, marmoleum, laminaat of tapijt) als je voor donker gaat, maak je nooit fouten. Glans op de vloer maakt het wel helemaal af. Dat kan prima met een hoogpolig vloerkleed met een glansstof. Meer vloeren zien in de klassieke stijl? Kom naar onze winkel!

Kom langs bij Thuisin voor meer inspiratie en het gehele assortiment!

Kleuren voor de klassieke stijl

In een klassieke stijl zie je veelal diepere kleuren in combinatie met rustige kleuren. Beige & wit zijn de lichtere varianten, blauw & zwart de donkere tinten. Deze kleuren kan je laten terugkomen op de wanden, je vloeren en in het grote meubilair. Door alleen met deze kleuren te werken in grotere gebaren krijg je weer die geordendheid terug in je interieur. Gaat het om kleinere materialen, zoals accessoires en kussens, dan kan je best werken met kleuren die ook passen bij de klassieke stijl. Denk daarbij aan groen of rood. Dan wel de diepere tinten van deze kleuren, zodat ze niet gaan schreeuwen. En met een beetje goud of zilver maak je je klassieke stijl nog net een tikkeltje luxer.

Is jouw stijl klassiek? Laat je inspireren bij Thuisin over de klassieke stijl met trends en tips!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends op het gebied van wonen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Niet alleen over de klassieke stijl, maar ook over andere stijlen, nieuwe producten, tips om beter te wonen en gewoon bakken vol inspiratie.

Luxaflex klassieke stijl
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging