Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1592 beoordelingen van klanten.

Je hebt liefde voor:

♥︎ Leer
♥︎ Witte wanden
♥︎ Contrast met kleuren
♥︎ Kunstobjecten/ Grafische vormen
♥︎ Minimalistisch
♥︎ Hoogglans
♥︎ Designstoelen

Jouw stijl is... MODERN!

Jouw hart ‘klopt’ bij de moderne stijl!

Het liefst alles wit, met veel strakke lijnen. Dat moet jouw interieur uitstralen. De moderne stijl van de jaren 80 was veel gericht op de primaire kleuren. Denk aan geel, rood, blauw, zwart en wit. De moderne stijl van nu is meer gericht op de vormen en niet bepaald op de kleuren.

Meer weten over deze stijl en wil je checken of het ook echt de stijl is die jij in je inrichting wilt toepassen? Neem dan een kijkje op onze stijlpagina modern.

Volg ons op Pinterest

Wat je ook kunt doen is ons volgen op Pinterest om je nog meer te laten inspireren! Van vloeren tot raamdecoratie van volledig ingerichte woningen in de moderne stijl tot bijpassende accessoires: bij Thuisin vind je van alles!

Projecten Thuisin kantoor lamellen, moderne stijl
Luxaflex vouwgordijnen rood moderne stijl
Komar behang Moderne stijl
Raamdecoratie Luxaflex Moderne stijl
Blog keuze Bece plisse wit., moderne

Afspraak met de stylist

Wil je nog meer tips over de moderne stijl en wil je dit het liefst toepassen in je eigen inrichting? Onze stylisten helpen je graag! Ze maken een moodboard voor je op maat en zoeken de juiste producten die bij de jouw gekozen stijl passen.

Waar wacht je nog op en maak een afspraak bij de winkel bij jou in de buurt!

Producten voor de moderne stijl

Verf & behang

Basis van de moderne stijl is wit. Combineer dat met uitgesproken kleuren, meer de primaire kleuren. Zwart past hier ook goed bij. Als je gaat schilderen, kies dan voor de hoogglans optie voor het ‘modernste’ resultaat. Behang in de moderne stijl is veelal met geometrische vormen om de kunst terug te laten komen. Verticale strepen zijn voor de moderne stijl altijd een goed idee. Meer tips & trends over verf en behang? Kom naar Thuisin.

Raamdecoratie

Je raamdecoratie in moderne stijl staat het beste als het zo strak mogelijk is. Denk daarbij aan lamellen of gordijnen. Het liefst in het wit, zwart of grijs. De gordijnen volledig effen en zonder tierelantijntjes. Een glansstofje zal geweldig staan.

Vloeren

De vloer in een modern interieur is vaak van beton of tegels. Dat valt ‘warmer’ te maken door betonlook tegels van pvc. De vloer kies je ook in één van de basis kleuren, maar grijs zie je het meeste.

Kom langs bij Thuisin voor meer inspiratie en het gehele assortiment!

Moderne stijl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle trends op het gebied van wonen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Niet alleen over de moderne stijl, maar ook over andere stijlen, nieuwe producten, tips om beter te wonen en gewoon bakken vol inspiratie.

Luxaflex moderne stijl sfeer
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging