Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1578 beoordelingen van klanten.

Literise® raamdecoratie

Met een 'lipje' aan de onderlat, duw je de raamdecoratie omhoog of trek je deze naar beneden. Dit is het zogenaamde LiteRise® principe. Raamdecoratie met Literise® vind je bij Thuisin.

Je raamdecoratie bedienen met 1 vinger met Literise®

Onder andere Luxaflex® heeft een bediening voor raamdecoratie ontworpen voor extra gemak. Met Literise® (officieel van Luxaflex®) bedien je je raamdecoratie met 1 vinger. Door het ‘lipje’ aan de onderkant en bovenkant van je raamdecoratie duw of druk je je raamdecoratie omhoog of omlaag. Zo heb je geen last meer van koorden of kettingen.

Met deze oplossing is het stukken makkelijk te bepalen hoe je je raamdecoratie voor je ramen wilt hebben hangen. Met Literise®, vrij vertaald ‘licht omhoog’, hoe je geen kracht te zetten om je raamdecoratie te bedienen. Het gaat praktisch vanzelf.

Het koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de jaloezie met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Je jaloezieën blijven in de positie waar je ze loslaat.

Luxaflex Literise® is geschikt voor de collectie raamdecoratie van Luxaflex®, zoals plissés, duetteshorizontale jaloezieën en rolgordijnen. Vraag naar de mogelijkheden voor andere merken raamdecoratie.

Kom bij ons in de winkel langs voor meer informatie over Literise®.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging