Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.

LOOKin verf

LOOKin verf bij Thuisin. Verrassende en verfijnde kleuren met een bite, die we mengen in jouw Thuisin winkel!

LOOKin verf

Ons eigen verfmerk van de beste kwaliteit verf en kleurpasta’s. Helemaal passend bij de trends van nu. Het zijn in totaal 70 kleuren waar we ons hele interieur mee opfrissen. Verfijnde combinaties met toch een verrassende bite. Kleuren zijn gewoon net iets anders dan anders. Vandaar dat je ze ook kan laten mengen door de vakmensen bij Thuisin.

En dat gaat simpel! Jij kiest je kleur, je kiest het soort verf en wij mengen het ter plekke voor je. Durf je nog niet gelijk een keuze te maken? Neem dan een kleurstaal van je ideale kleur mee naar huis om goed te bekijken of deze bij je interieur past.

LOOKin kleurenkaart
LOOKin kleurenkaart

LOOKin verf kleurstalen

Om onze 70 trendy kleuren het beste aan jullie te laten zien, hebben we in de winkel een grote kleurenwand staan waar je alle kleuren duidelijk kunt zien. Daarbij horen ook kleurenstalen en één kleurenkaart: die je hiernaast ziet. Om het effect van de kleur goed weer te geven, hebben we kleine staaltjes ‘geplakt’ op een witte en een zwarte achtergrond. Zo zie je precies wat omgevingskleur met jouw favoriete kleur doet.

LOOKin bij jou thuis

Zie hier rechts het resultaat van de kleur Authentiek, geschilderd in het mooie huis van Laura Verschuur. Enthousiast over deze kleur of de andere verfijnde kleuren van LOOKin? Kom dan nu naar de winkel en laat jouw droomkleur mengen. Ze zijn het waard om gezien te worden!

Naast onze LOOKin verf hebben wij een uitgebreide collectie LOOKin behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Deze producten zijn eindeloos te combineren zodat jouw smaak optimaal tot zijn recht komt.

LOOKin Kleurenkaart - Foto Laura Woonprobleem blog verf
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.93 op basis van 2000 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging