Studio Onszelf

Studio Onszelf is behang ontworpen in hartje Amsterdam! Daar zitten de ontwerpsters Claudia en Astrid, en wat maken ze creatieve, fleurige en verrassende behang ontwerpen! Het behang merk is opgericht in 2003 en inmiddels is Studio Onszelf een bekend merk in de behang wereld.

Behang van Studio Onszelf Amsterdam

Studio Onszelf behang straalt een en al creativiteit uit. De behang collecties hebben een speels karakter en de met de hand getekende ontwerpen brengen leven en vrolijkheid in elke kamer!

Behang met bloemen

Kies uit de meest diverse behang dessins met bloemen. Van kersenbloesem tot Japanse klimplanten en van weelderige bladeren tot botanische bloemen in alle kleuren. Voor de liefhebbers van bloemen behang gaat een hele wereld open! En er zitten veel meer natuurlijke thema's tussen de Studio Onszelf collecties, bijvoorbeeld eenden, kooi karpers en leeuwen. Van lief tot stoer, voor elke woonstijl is er een Studio Onszelf behang.

Grafische dessins Studio Onszelf

Wil je juist geen bloemen maar grafische vormen? Ook dan hebben ze bij Studio Onszelf prachtig behang voor je ontworpen. Met zigzaggende lijnen, rondjes, ruitjes, in zwart wit of juist in felle kleuren, van modern tot retro stijl je kan alle kanten op met Studio Onszelf behang!

Maak een afspraak

Kinderbehang van Studio Onszelf

Hoe gaaf is dat, behang dat zo speels is met vissen, bomen, Roodkapje, een regenboog, dinosaurussen, hartjes, kortom de droom van elk kind! Of je van de kinderkamer een oceaan wilt maken met kwallen en grote en kleine vissen of wanneer je kabouters wilt zoeken in het bos, het is er allemaal.

Behang sprookjes voor je kinderkamer

Bij Studio Onszelf lijken ze wel de sprookjes op de muur getekend te hebben. Elk kind voelt zich meteen thuis tussen de figuren die op de kinder behangcollecties van Studio Onszelf staan! Van wereldbol tot boomhut en van de maan tot aan vossen, laat je fantasie de vrije loop en droom weg wanneer je kinderbehang van Studio Onszelf op je muren plakt.

De kinderkamer behangen met speels behang

Stiekem zijn de kinderbehang collecties ook voor grote mensen super leuk om te zien. Je krijgt gewoon zin om in de boom te klimmen die op je muur staat, of maak er meteen een wereldreis van, want op het behang The World kan je tot Afrika en weer terug. Duik de behangboeken in en kijk wat je allemaal ontdekt om de kinderkamer van jouw ukkie super vrolijk en speels te behangen.

Kom langs in onze winkel