Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.

Wandbekleding van Nature@home

Bekleed je wand met natuurlijke materialen; duurzaam, decoratief en sfeervol.

Breng de natuur in jouw huis!

Een unieke collectie met handgemaakte wandpanelen geïnspireerd door de natuur en met liefde voor bijzondere structuren en vormen. Dat is de wandbekleding van Nature@home!

Waar resthout vaak wordt weggegooid of in de haard belandt, doet Nature@home er iets heel moois mee. Dit resthout wordt op een eerlijke manier bewerkt tot prachtige duurzame wandbekleding.

Modern, ecologisch, decoratief en heel sfeervol.

Nature@home werkt maatschappelijk verantwoord en biedt natuurlijke, eco vriendelijke en pure producten aan. Nature@home ‘neemt’ op respectvolle wijze dat wat Moeder Aarde ons biedt, maar ‘geeft’ het ook aan de natuur terug. Want doordat deze natuurproducten gerecylcled worden, krijgen ze een tweede leven én er zijn mensen door aan het werk. Nature@home heeft twee bijzondere collecties; Wood4walls en Cocomosaic.

Wood4walls

De handzame panelen van schors, Aziatisch en Europees hout, kokosnoot, schelpen, mossel en Himalaya zout en mos zijn makkelijk aan te brengen op rechte of gebogen ondergronden. De natuurlijke panelen met prachtig reliëf verrijken ieder interieur met een frisse, warme of exotische, sfeer en verbeteren bovendien de akoestiek. Het geeft jouw huis een ongekende look. Spannend, speels en toch heel gracieus en stijlvol. Levendig en verfrissend. Bovenal heel erg sfeervol.

Cocomosaic

Zoals de naam al aangeeft, wordt Cocomosaic gemaakt van kokosnoot. Het wordt verwerkt in mozaïektegels en behoudt zijn natuurlijke kracht. Dat resulteert in een unieke wandbekleding. Door de aardetinten zorgt het geheel voor een intieme sfeer. Door het reliëf wordt het levendig en behoudt het zijn robuuste look.

Behalve de twee bijzondere collectie hierboven benoemd, biedt Nature@home ook andere blikvangers aan de muur. Een natuurlijke blikvanger voor elk interieur en een mooi alternatief voor levende planten is mos. Of wat denk je van unieke natuurlijke stenen vormen of vulkanische zand, basalt en veengrond aan jouw wand? Het kan! Wij laten graag de mogelijkheden aan je zien.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Jouw privacy vinden wij belangrijk. Hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, staat beschreven in onze privacy policy.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte:
Zoek een winkel bij jou in de buurt:
Ons rapportcijfer is een 8.9291139240506 op basis van 1975 beoordelingen van klanten.
Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging