Moduleo pvc vloeren bij Thuisin van Dijk in Veenendaal

Op zoek naar een nieuwe pvc-vloer van het merk Moduleo®? Kom dan naar Thuisin van Dijk in Veenendaal. Voor de gehele regio rondom Veenendaal staan wij voor advies, meten en monteren voor je klaar!

Moduleo pvc vloeren in Veenendaal

Moduleo® biedt luxe pvc vloeren in een combinatie van authentieke schoonheid met natuurlijke producten en robuuste duurzaamheid. Moduleo heeft vier verschillende collecties, die je kan ontdekken bij Thuisin van Dijk in Veenendaal.

Denk aan mooie hout-en steeneffecten van eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Het assortiment bestaat uit de volgende collecties: Moods, Impress, Select en Transform.

De pvc vloeren, ook wel vinylvloeren genoemd, van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Daarbij zijn er collecties, Transform, met een nog dikkere slijtlaag voor intensief gebruik én een collectie, Impress, met een unieke textuur die de vloer echt tot leven brengt. Met de Moods collectie kan je helemaal los gaan qua ontwerp en maakt van je vloer fantasie werkelijkheid.

Zie hier de ruime collectie van Moduleo®:

  • Collectie hout
  • Collectie steen/tegel
Kom naar de winkel

Meten & leggen van je Moduleo pvc vloer bij Thuisin in Veenendaal

Heb je een mooi pvc vloer van Moduleo bij ons in de winkel uitgezocht, maar ben je zelf niet handig of heb je geen tijd? Ook dat is bij ons geen probleem! Servicegerichtheid is iets waar wij voor staan. Onze eigen vakmensen adviseren, meten, leggen, onderhouden en geven optimale service. Ons geheim? Afspraak is afspraak! Wij komen op tijd met de juiste materialen en mensen en leveren iedere klus op tijd op. Ook service en garantie is bij ons in goede handen.

Moduleo specialist van Veenendaal, Ede, Bennekom en Amerongen

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan nemen wij dat graag voor je uit handen. Het enige wat je mag doen, en dat is het leukste gedeelte, is bij ons in de winkel je favoriete pvc vloer van Moduleo uitzoeken. Thuisin van Dijk komt daarna bij je langs om je vloer op te meten. Zelfs vochtmeting, om eventuele schimmel te voorkomen, nemen wij op ons. Ons gebied reikt van Rhenen naar Renkum en van Kesteren tot Lunteren. Alle plekken rondom Veenendaal zijn ons gebied. Woon je in onze regio? Maak dan een afspraak voor volledig advies, of kom langs aan de Groenveldselaan 43 in Veenendaal.

Maak een afspraak