Binnenkijken in Arriën

Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen
Project details
Datum
januari 2023
Opdrachtgever
n.n.b.
Ruimte
Woonkamer, Keuken, Slaapkamer, Hal
Uitvoerder
n.n.b.
Producten
Inbetweens, Vouwgordijnen, Horizontale jaloezieën, Rolgordijnen, Behang

Een heerlijk licht huis in Arriën voorzien van raamdecoratie en gordijnen, dat is mooi! We plaatsen inbetweens, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën en een rolgordijn. Elk product met specifieke kenmerken, maar 1 ding hebben ze gemeen; het zijn stuk voor stuk functionele sfeermakers. Met hier en daar een hip behang. Hoe leuk! Want met een pot verf of een rol behang tover je in een handomdraai en totaal nieuwe uitstraling in je huis. En zie je dit wel zitten maar kan je dat klusje niet klaren? Geen probleem want wij doen dat gewoon voor jou!

Samenwerking met Thuisin

Bij Thuisin vind je alles onder één dak en dat is wel zo makkelijk. Vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf en behang; je vraagt hier nooit mis.

In Arriën viel de keuze op onze raamdecoratie. En het assortiment is ruim. Denk aan duettes, plissës, shutters en multishades. Hier is gekozen voor inbetweens, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën en rolgordijnen! Met beneden ook behang op een aantal muren. Van rustig effen tot een ware eye-catcher. Alles is mogelijk!

Bij Thuisin houden ze ervan om jou te ontzorgen. Dus kan je hier terecht voor advies en inspiratie, kwalitatief goede producten maar ook dat stapje meer. Inmeten, monteren en pas weggaan als jij tevreden bent. Ze doen echt alles! Tot en met het behangen van jouw muren.

Wil jij dat ook? Passend advies, de beste producten en volledige ontzorging? Kom dan langs in onze winkel!

Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen

Sfeervolle raamdecoratie

Of je kiest voor inbetweens, voor vouwgordijnen of je combineert beide; ze kunnen perfect op elkaar afgestemd worden. In de woonkamer, keuken en slaapkamer is gekozen voor inbetweens van Toppoint. Het zijn de Basics Matiz in de kleur 7 oker. Geen inkijk en wel licht in je kamer. Dat geldt ook voor de vouwgordijnen in exact dezelfde stof en kleur. Hiermee heb je twee verschillende producten die zorgen voor rust en eenheid door gebruik van hetzelfde materiaal en kleur. Uiteraard is alles mooi op maat gemaakt zodat het goed aansluit op je raam. De inbetweens hangen in een luchtige waveplooi.

In de slaapkamers hangen donkere rolgordijnen en horizontale jaloezieën van Multisol in de kleur 1765. Zonder boren gemonteerd met Trufit wat handig is voor deuren of kantelende ramen. Raamdecoratie met een zelfklevende oplossing rechtstreeks op het raam zelf. Mooi en superstrak!

Dat behang! Geweldig!

Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen

Mooi behang

Wanneer je je huis aan het inrichten bent ontstaat er vanzelf sfeer. Of je nu een kleurige woonkamer hebt of een redelijk basic kleurenpallet, behang kan altijd!

Bij het mooie lichte interieur misstaat een beetje pit niet. In de woonkamer is gekozen voor behang van Hooked on Walls, Arashi 4862. Tijdloos beige, taupe uit een kleurenpallet vol tinten blauw, groen maar ook oud roze en basteen rood.

In de hal leent een muurtje als deze zich zo goed voor een statement. Zoals dit behang; het Melkmeisje. Behang bestaat uit verschillende soorten waar we je graag meer over vertellen. Wil je vliesbehang waar je over heen kan schilderen of fotobehang? Alles kan. We kunnen zelfs voor jou behangen!

Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen
Binnenkijken in Arriën door Thuisin Rijssen

Wil je dit ook?

Dat kan! Ben je op zoek bent naar een bepaald product of naar een totaalinrichting van je huis, bij Thuisin vind je het! Wil je behang maar niet behangen of verf maar niet zelf schilderen; dan doen wij het voor je. Totale ontzorging noemen wij dat. En we gaan pas weg als jij tevreden bent.

Meer weten? Kom dan langs in onze winkel, of neem contact met ons!Maak een afspraak


Sandra
Geschreven door
Sandra

Thuisin biedt alles onder 1 dak; verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat. Van totaalinrichtingen tot het behangen van het kleinste kamertje, van een volledige nieuwe vloer op de benedenverdieping tot dat ene rolgordijn op de kinderkamer. In onze winkels vind je advies en inspiratie. Daarbij blijft het ook mooi om te zien hoe het eindresultaat is bij iemand anders in huis waar wij zijn geweest.

Met onze 'Binnenkijkers' laten wij jou overal lekker binnenkijken zodat jij inspiratie opdoet om zelf thuis mooi te wonen! Kijk je mee?

Lees meer over Sandra