Ons rapportcijfer is een 8,8 op basis van 1290 beoordelingen van klanten.

Projecten van Brederode

Een greep uit de uitgevoerde projecten van Thuisin van Brederode.

Weinor plaza home glazen dak

Weinor Plaza Home

Geweldige oplossing om glazen dak en terras te combineren met de Weinor Plaza Home.

Project van Brederode rolluiken en ZIp screens

Rolluiken en Zip screens van Roma

Mooie combinatie van dezelfde profielkleuren met rolluiken en Zip screens van Roma.

Boven verduisterend op de slaapkamer en beneden een mooi doorzicht naar buiten.

Weinor Semina life maximaal

Knikarmscherm in maximale afmeting

Weinor Semina life in de maximale afmeting, maar liefst 24m2 doek.

Luxaflex markies

Luxaflex Markies

Prachtige Luxaflex Markies met moderne kunststof band afwerking en rechte volant.

Van Brederode project zip screens

Roma zipscreens

Roma zipscreens die wel tot windkracht 9 naar beneden kunnen blijven.

Keizerstraat Manal van Brederode

De keizerstraat wordt steeds mooier

De gevelrenovatie bij Manal Ledermode is geheel gerenoveerd.

Om ook een passende buitenzonwering met een smalle cassette toe te passen is er gekozen voor een Luxaflex Clip venster met een Duplexarm.

Groot voordeel van dit type arm is dat winkelend publiek onder het scherm door kan lopen, vaak ziet men een knikarmscherm in winkelstr
aten met als nadeel dat bijvoorbeeld bovenliggende gevelreclame niet of nauwelijks meer is te lezen. Een ander voordeel van de Luxaflex Clip venster is dat een vaste uitval met windvaste armen veiliger is omdat er niet altijd wordt gelet op windstoten.

Project KeizerstraatKnikarmscherm

Inmiddels is dit type zonwering ook al even verderop bij Sjiekado tot volle tevredenheid opgehangen door Thuisin Van Brederode.

Metamorfose ouderwinkel Den HelderOuderenwinkel Den helder een ware metamorfose

De verhuizing 1 deur verder op de Marsdiepstraat heeft geleid tot een compleet andere winkel, in nauw overleg is door Thuisin Van Brederode samen met de familie Kossen, eigenaren van de succesvolle Ouderenwinkel, een kleurenplan met behang en een nieuwe PVC vloer uitgekozen.

Het kleurenpallet is samengesteld uit de Farrow & Ball waaier, de wanden zijn heel licht grijs met een accent wand in een mooie vergrijsde groentint. De PVC vloer is gekozen voor een rustieke vergrijsde plank met een tint van tijdloos bruin. Alle kozijnen en deuren hebben een sterk contrast gekregen in de kleur Railings van Farrow & Ball.

Wij willen de familie Kossen dan ook hartelijk bedanken voor deze geweldige opdracht en wensen hun uiteraard ontzettend veel voetjes over de vloer.

Sportieve vloer runnersworld Alkmaar

Runnersworld voorzien van sportieve vloer

Voor onze opdrachtgever uit Den Helder hebben we een hele mooie klus mogen maken.

De wens om de vloer van PVC te maken met daarin een hardloopbaan van Marmoleum met ingesneden cijfers is weer eens iets anders voor onze stoffeerder Marco. Het eindresultaat mag er dan ook zijn en we weten zeker dat Runnersworld vele voetjes over deze ijzersterke PVC vloer kan hebben.

3 x Weinor Plaza Home Texel van Brederode3 x Weinor Plaza Home

In opdracht van Aannemingsbedrijf Dozy B.V. uit Den helder hebben wij op Texel 3 x een geschakelde Weinor Plaza Home geplaats op het terras van de zeer luxe villa. Vakantieresort Cronulla op Texel is een project waar de komende periode meerdere luxe villa’s worden gebouwd.

Door middel van 1 afstandsbediening kunnen de schermen afzonderlijk of allemaal tegelijk worden bediend, tevens is er een BI Sens zon en windautomaat geplaats voor het ultieme gemak.

Diverzo in de Beatrixstraat van BrederodeDiverzo in de Beatrixstraat kiest voor Luxaflex

Bij zowel de modezaak als het café hebben Danny en Kim gekozen voor buitenzonwering die fraai past bij het gerenoveerde pand wat de Beatrixstraat een prachtig aanzien geeft. De modewinkel is voor zien van 3 Luxaflex clip vensters met een duplexarm, het grote voordeel is zonwering waar de consument onder door kan lopen door de speciale arm constructie. De wens bij het cafe is vanzelfsprekend anders, een gezellig terras op het zuiden creëren met een knik arm systeem is hier de oplossing. Alle schermen zijn uitgevoerd in een luxe structuur lak met een zwart doek.

De volants hebben we laten bedrukken met reclame, een prachtig pand met de juiste zonwering.

Megarolgordijnen tot wel 16m2 zonder naad van BrederodeMegarolgordijnen tot wel 16m2 zonder naad

Met de Luxaflex XXl Rolgordijnen zijn we erin geslaagd om aan de wens van de klant uit Den Oever te voldoen om rolgordijnen te leveren zonder plaknaad. In een voormalig leger gebouw is werkelijk een prachtige woning gerealiseerd. De extreem grote raampartijen bedekken met een textiel product valt dan ook niet mee, na overleg met Luxaflex hebben we toch de wens van de opdrachtgever gerealiseerd. Een object om trots op te zijn voor zowel bewoners als voor ons om het te mogen maken.

Uyterton screens van BrederodeUyterton voorzien van meer dan 100 screens

In opdracht van Aannemersbedrijf Van de Wal hebben wij in Den Helder aan de Marsdiepstraat de nieuwbouw voorzien van inbouw screens windvast. Tijdens de bouw is er intensief overleg geweest om samen tot de beste oplossing te komen. De wens was om de kast van de screen achter de betonlatei te plaatsen. In overleg met Luxaflex is er gekozen voor de Beaufort screen die enorm windvast is door het rits systeem. Eventueel onderhoud en repartie kan van binnen uit worden gedaan in de toekomst. Met eigen monteurs zijn we erin geslaagd om dit project te realiseren.

Met kraan zijn de geleiders geplaatst nadat de screens van binnen uit op de kozijnen achter de betonlatei geplaatst zijn

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Selecteer een vestiging