Ons rapportcijfer is een 8,9 op basis van 1983 beoordelingen van klanten.

PVC vloer leggen op vloerverwarming

Een goede basis van je vloer is vloerverwarming. Een pvc vloer leggen op vloerverwarming is daarnaast ook nog een mooie oplossing. Laat je pvc vloer professioneel leggen door Thuisin.

Je pvc vloer leggen op vloerverwarming

Een pvc vloer is de perfecte keuze als het gaat om een nieuwe vloer. Zeker als je in huis vloerverwarming hebt. Een pvc vloer heeft weinig onderhoud nodig, voelt warm aan en is slijtvast. Ook heb je vele keuzes in pvc vloeren, dus past de vloer bij ieder interieur. Heb je vloerverwarming, of kies je voor vloerverwarming dan is dat zeker mogelijk met een pvc vloer.

Een pvc vloer is een goede warmtegeleider. Dat komt doordat de pvc vloeren relatief dun zijn, wat de warmte beter doorlaat dan bij andere vloeren. Daarnaast isoleren ze goed en daardoor weer kostenbesparend. Je investering van de vloerverwarming heb je dan ook snel weer terug.

Als je een keuze hebt gemaakt in een pvc vloer die past bij je inrichting en je wilt deze laten leggen op vloerverwarming, laat dat dan doen door de Thuisin specialist. We beginnen bij een goede basis, een egale ondergrond. De betonnen-vloer waar de vloerverwarming in zit, gaan wij eerst egaliseren. Dit is een dunne laag egaline wat de vloer strak maakt. Hierboven op leggen wij de gekozen pvc vloer, exact in het motief dat je wenst.

Zelf leggen is iets wat wij afraden, een pvc vloer moet je laten leggen door vakmensen. Het leggen van een pvc vloer lijkt namelijk een gemakkelijke klus, het is alleen lastiger dan je denkt, zeker als je rekening moet houden met vloerverwarming.

Voordelen pvc vloer leggen op vloerverwarming

Alle pvc vloer zijn geschikt

Of je nu voor click-pvc of de gelijmde versie hebt gekozen. Alles is mogelijk. De varianten met hout- of tegeldessin. Dus als je een stoere, iets wat kil-ogende beton-look pvc vloer wilt, kan je hem ‘warm’ krijgen door vloerverwarming.  Alle pvc vloeren zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Energiebesparend

Een pvc vloer is een echte warmtegeleider en je kamer wordt sneller warmer. Daarnaast is vloerverwarming energiezuiniger. Je pvc vloer leggen op vloerverwarming werkt dus energiebesparend.

Weg met radiatoren

Lelijke radiatoren aan de wand is verleden tijd met vloerverwarming. Zeker als je een nieuwe woning hebt is verstandig om te kiezen voor vloerverwarming. Je weet nu dat het goed kan met een pvc vloer, dus niets houd je meer tegen.

Wat is een pvc vloer?

Een pvc vloer is een vloer van pvc in dunne flexibele stroken of tegels. De pvc vloer bestaat uit drie lagen: de rug, de filmlaag en de toplaag. De rug is voor stabiliteit, de filmlaag is het dessin wat je ziet en de toplaag is van hard kunststof en gelijk een sterke beschermingslaag. Soms zit bovenop de toplaag nog een anti-sliplaag.

Kijk hier voor onze totale collectie pvc vloeren.

Bezig met laden...

Altijd bij jou in de buurt

Gebruik mijn locatie
OF
Geen vestigingen gevonden, heb je je postcode en/of plaats goed ingevuld?

Selecteer een vestiging